Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Un afacerist vrea să se răzbune pe mascați. Și-a dus fetele la spital!

perchezitii, jandarmi, mascatiUn om de afaceri din județul Satu Mare vrea să-i dea în judecată pe mascați pentru că aceștia au intrat cu forța în casa sa dintr-o localitate aflată în apropiere de Satu Mare pentru efectuarea unor percheziții și i-au speriat fetele.

După perchezițiile mascaților, afaceristul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare cu cele două fete ale sale, ambele având circa 14 ani, solicitând pentru acestea un control medical motivând faptul că au fost speriate de mascațși când au intrat cu forța în casa sa.

În urma controlului medical, s-a constata că starea de sănătate a celor două fete era bună, pulsul era normal, și nu existau semne că acestea ar trebui internate în spital.

Cu toate acestea, afaceristul a cerut insistent o ”hârtie” de la UPU cum că fetele sale ar fi avut un șoc, document pe care, spunea omul de afaceri, vrea să-l folosească pentru a-i da în judecată pe mascați.

3 comentarii

  1. nuconteaza Răspunde

    I-auzi , p**a mea. Toata lumea are voie sa faca ce il doare capu. Nu stiu daca aveau sa nu voie sa intre la tine in casa, dar daca erai suspect si n-ai nimic de ascuns ii lasi (doar de dragul de a le demonstra ca esti “curat” si ca nu esti suspect, totodata fiind un bun cetatean intelegand situatia). Of doamne, s-au speriat ca au intrat in casa. Daca nu erau mascati si erau jihadisti pe cine dadeai in judecata ma “afaceristule”? Iti vedeai fetele violate. Sper ca e de inteles ce vreau sa scot in evidenta.

  2. adevarul Răspunde

    Mascati aveau voie sa intre in casa lui doar daca aveau mandat de perchezitie! tu ala care ai comentat mai sus. nu prea sti ce vb. te.ai gandit ca poate el nu era acasa decat fetele lui? ??

    • nuconteaza Răspunde

      Ok.. sa lamurim rapid ceva.
      “Nu stiu daca aveau sa nu voie sa intre la tine in casa”
      Iti bate din start afirmatia. Pe de alta parte. Mascatii niciodata nu te cauta daca nu esti cu adevarat suspect. Crede-ma! Poate ca n-a fost acasa (poate), dar vizioneaza videoclipul urmator…
      https://www.youtube.com/watch?v=1DtytkVZxeQ
      Si acum spune-mi cum iti dai seama ca e acasa … sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.