Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Un pakistanez, oprit din drumul ilegal spre Marea Britanie

pakistanezPolitiştii de frontiera din cadrul SPF Carei, în cooperare cu Poliţia TF Carei, au descoperit un cetăţean pakistanez, care intenţiona să treacă illegal frontier de stat pentru a ajunge în Marea Britanie.

Ieri, 5 octombrie a.c., in jurul orei 19.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Carei, impreuna cu lucratori din cadrul Poliţiei T.F. Carei, au depistat în gara CFR Carei, o persoană cu semnalmente afroasiatice.

Echipa mixtă a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care s-a constatat că acesta nu are asupra sa niciun document de identitate.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Sectorului PF Carei, pentru verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat faptul că bărbatul este cetăţean pakistanez în vârstă de 31 ani şi a intrat legal în ţară în baza unui pasaport valabil şi a vizei de scurtă şedere.

Pe timpul cercetărilor, persoana în cauză a declarat că intenţiona să treacă fraudulos frontiera in Ungaria cu intenţia de a ajunge în Marea Britanie.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecere frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Un comentariu

  1. topu Răspunde

    Puneti gard !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.