Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Vrăjitoarele își racolează victimele pe Facebook la Satu Mare. Cum procedează

tamaduitoare1Am trăit să o vedem și pe asta. Vrăjitoarele au început să-și racoleze victimele direct de pe Facebook, foarte probabil din cauza faptului că nu prea mai sunt ”fraieri” care să le dea o căruță de bani pentru nimic.

Mai mulți sătmăreni au primit, zilele acestea, o cerere de prietenie din partea Tămăduitoarei Diana.

”Când crezi că totul în jurul tău se năruie și când crezi că nu mai ai nicio speranță, cheia fericiri stă în mâinile Doamnei Diana cu cele mai multe cazuri rezolvate din lume”, se prezintă aceasta pe Facebook.

Tot ea mai precizează de unde a moștenit această ”meserie”:

”Această “meserie” am moștenit-o din familie, de la bunica și strabunica mea care au fost adevărate tămăduitoare cu har înzestrate. Prima viziune am avut-o la 6 ani, atunci m-am speriat, dar ușor, ușor, am început să ajut diferite persoane. Singura mea multțumire e să văd oameni împliniți, să îi scap de probleme de familie, să le alung blestemele și să îi ajut să ducă o viață bună pe Pământ”, mai spune cea care-și spune tămăduitoare.

Partea mai nasoală este că mulți sătmăreni au acceptat cererea de prietenie a tămăduitoarei și, foarte probabil, mulți dintre cei care au făcut-o vor apela și la ”serviciile” ei când vor ajunge la necaz. Și nu credem că tămăduitoarea le va raspunde gratis.

O altă vrăjitoarea a fost cercetată în urmă cu circa o lună de polițiștii sătmăreni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Aceasta a acostat-o, la data de 19 aprilie, pe raza municipiului Satu Mare, pe K. Eva și, motivând  că îi va ghici viitorul și o va vindeca de boli, a primind în schimb  bijuterii din aur în valoare 2.145 lei de, pe care nu le-a mai restituit.

Așadar, atenție mare la vrăjitoare și tămăduitoare sau cum s-or mai fi numind ele. 

Un comentariu

  1. tractorista Răspunde

    Sotul meu are o vorba : ” Important este sa ai o idee , ca fraieri sunt peste tot ” . Daca prin absurd , mi-ar trage o ,,teapa ,, una dintre ,,vrajitoare ,, , nu ar sti nici dracu , asa mi-ar fi de rusine . Ce mai cauta pagubitele la politie ? Ele au donat bijuteriile , sperand sa devina miliardare , sau mai rau , sa-l desparta pe vreo-unul de nevasta . Bine le face !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.