Wizz Air răspunde întrebărilor PortalSM. Ce spune despre noile posibile curse

11 octombrie 2016 | 15 comentarii

wizz-airCompania Aeriană Wizz Air analizează posibilitatea ca, în viitor, să înființeze noi curse aeriene internaționale de pe Aeroportul Satu Mare pe lângă cea existentă, spre Luton – Londra, a cărei prim zbor va avea loc în data de 31 octombrie.

Reprezentanții companiei au precizat, exclusiv pentru PortalSM, că sunt căutate noi oportunități pentru înființarea a noi curse de la Satu Mare.  

”Avem 122 de zboruri către 53 de destinaţii, de pe 10 aeroporturi locale, ultimul adăugat reţelei Wizz fiind cel de la Satu Mare, care va începe operarea cursei companiei la sfârşit de octombrie. Rămânem fideli pasagerilor din România şi constant căutăm oportunităţi de a oferi mai multă conectivitate la tarifele reduse practicate de Wizz . Vom anunţa această evoluţie la momentul potrivit”, au precizat reprezentanții Wizz Air.

În acest sens, compania continuă să-și mărească flota de avioane.

 ”Compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave. De-a lungul acestui an, Wizz a anunţat şi a început deja 28 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei”, au mai spus cei de la Wizz.

Compania aeriană nu exclude nici eventualitatea înființării unor curse interne de la Satu Mare spre București sau Constanța (în sezonul estival), după ce în acest an a fost înființată cursa Cluj – București.

Echipa noastră evaluează constant cererea pentru cursele internaţionale şi interne (de exemplu anul acesta am lansat cursa internă foarte populară Bucureşti – Cluj- Napoca) şi orice nouă dezvoltare va fi anunţată odată ce toate detaliile sunt finalizate”, au mai adăugat reprezentanții Wizz Air. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (15)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Batori.Csaba spune:

  Sudul germaniei…Memmingen sau friedrichshafen

 2. Joka algarve spune:

  Sudul Portugaliei.
  FARO?

 3. Negru Adi spune:

  Sudul României… adică București ?

 4. Ritiu Anamaria spune:

  Roma (Ciampino)

 5. Handro spune:

  Satu Mare -Paris ar fi idéal

 6. Viorica Alec spune:

  Vrem la Verona

 7. ioana spune:

  Am vrea la roma!

 8. Elisabeta spune:

  Malmo -Sunt multi satmareni care traiesc si muncesc in Suedia. De ce trebuie sa mergem pana la Budapesta ?

 9. M spune:

  oameni buni de parca ati fi tampiti, de ce umpleti fiecare articol cu Wizz, cu astfel de propuneri. Cititi reactia lor, au spus elegant ca deoacamdata ramane doar Londra, probabil vor sa analizeze daca li se merita aceasta investitie. Sa nu ne comapram cu Cluj, sau mai rau cu Budapesta, sa nu uitam ca suntem un oras cu o populatie de 100 de mii de locuitori.
  Cred ca cei mai multi satmareni sunt in Londra, sa vedem cat de pline vor fi avioanele, daca vor circula goale nu ca nu vom avea alte curse….

 10. Augustin spune:

  Ar fi bine şi pt sătmărenii din Elveţia să zboare de la Basel sau Zurich la Satu Mare sau Baia Mare

 11. avram gheorghe spune:

  Spre Faro,Portugalia

 12. beton spune:

  spre paradis sar putea

 13. Mulți da prosti spune:

  Cea mai profitabila cursa: mal stâng Someș-mal drept Someș ,cu escala pe podul Decebal.Desigur in timp se pot amortiza si curse spre Potau,Dindesti,Saratura.

 14. Inna spune:

  Malmö sau växjö… daca sa scos cursa de öa debretin ar fi bn la satu mare pentru ca sunt multi satmareni si baimareni si altii care ar opta pentru satu mare de ce sa mergem pana la budapesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest