Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Accident. Maşină de poliție, lovită lângă Satu Mare. Vinovatul, sancționat și cu permisul suspendat

politieO mașină a Secției de Poliție Valea Vinului a fost lovită, în jurul orei 10.45, în comuna Păulești. Din fericire nu au fost înregistrate victime. 

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, un șofer în vârstă de 37 de ani, din Culciu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la un viraj spre stânga, pentru a intra în curtea unei farmacii din Păulești, și a fost lovită de o mașină a Secției de Poliție din Valea Vinului care circula regulamentar dinspre Satu Mare spre destinație. Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime, dar atât mașina de poliție cât și cea care a produs accidentul au fost serios avariate.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional și i s-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile. Nu consumase alcool. 

 

Un comentariu

  1. sofer Răspunde

    Da nu s-au putut intelege amiabil? Daca mergi la politie sa anunti un accident, te intreaba daca vinovatul recunoate fapta, daca da te trimite la o cafenea sa inchei intelegerea amiabila ca ei nu au timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.