Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Accident mortal cumplit. Un bărbat a fost spulberat de un Tir

tirUn bărbat și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident mortal care s-a petrecut astăzi după-amiază în localitatea Beltiug, județul Satu Mare. 

Astăzi, 25.11.2016, în jurul orei 17.05, poliţia a fost sesizată că în localitatea Beltiug, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani din localitatea Slănic, județul Prahova, care se deplasa cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și remorcă pe drumul European E 81, pe raza localităţii Beltiug, a surprins şi accidentat un bărbat, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure, prin loc nepermis. În urma impactului, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Odată cu cercetarea la fața locului, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea victimei, întrucât efectele distructive ale impactului asupra victimei, nu permit identificarea directă. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că victima accidentului rutier produs pe E81 este Ioan C. de 51 de ani din Beltiug.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.