Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Accidente soldate cu răniți produse din cauza vitezei

accident padurea noroieni2Două accidente de circulație, produse din cauza vitezei, s-au produs în acest week-end pe raza județului Satu Mare. 

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 03,00, lucrătorii Biroului Rutier Carei au identificat în trafic pe strada Someș din municipiu, un tânăr conducător auto de 23 de ani, din Tiream, județul Satu Mare, care, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers si a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale dar în urma testării alcoolscop s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tânărul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași noapte, la ora 02.30 pe DN 19 F , în localitatea Apa, un conducător auto de 34 ani, din localitatea Berindu, județul Cluj, conducând un autoturism înmatriculat în Germania, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând in șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de mers. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 41 ani, din localitatea Ormani, județul Cluj, pasager in autoturism.
Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.