Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Accidentul de la Dorolț putea fi evitat. Ce spun martorii

accident-dorolt10Accidentul grav de aseară de la Dorolț, când un microbuz a intrat într-un camion încărcat cu lemne, putea fi evitat dacă polițiștii ar fi reacționat la timp, spun martorii.

Ei spun că au anunțat la timp Poliția Rutieră despre existența acestui camion care staționa pe drum, fără nicio lumină de avetizare, dar nu s-a făcut nimic.

”Să le fie rușine celor de la Poliția Rutieră pentru ca i-am anunțat din timp despre aceea mașină oprită și nesemnalizată pe care era să o acroșeze și colegul meu de camion. Și răspunsul dat de cei de la poliție, după ce am sesizat la 112, a fost că știu despre aceea mașină și că se caută proprietarul și că nu au suficiente masini ca să fi lăsat una acolo pentru atenționare. Nici măcar nu au avut bunul simț să meargă să pună un triunghi reflectorizant. Asta-i țara noastră”, scrie un sătmărean care a trecut prin acea zonă doar cu câteva minute de producerea accidentului.

În urma accidentului de aseară, soția șoferului microbuzului a rămas încarcerată, fiind grav rănită. Atât ea cât și șoferul au fost transportați la spital, iar polițiștii au demarat o anchetă.

Mai multe detalii despre acest accident, precum și imagini foto și video pteți găsi AICI.

Un comentariu

  1. R.A Răspunde

    Satmarenii le da la m..e celor de la rutiera. Ca doar de panda is buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.