Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Candidaţii la parlamentare, faţă în faţă cu patronatele

dezbatere-patronate-1Uniunea Naţională a Patronatului Român a organizat astăzi masa rotundă cu titlul “Dialog patronate – viitori parlamentari din judeţului Satu Mare”, candidaţii la alegerile parlamentare având ocazia să spună astfel ce măsuri propun pentru mediul de afaceri. Din cele 11 partide care au candidaţi la Satu Mare au fost prezenţi doar reprezentanţi ai Uniunii Salvaţi România, Partidul Ecologist, Partidul Mişcarea Populară, Partidul România Unită, UDMR şi PNL. Marii absenţi au fost candidaţii PSD şi ALDE.

Organizatorii au explicat că sensul acestei mese rotunde este de afla care sunt intenţiile candidaţilor şi de a realiza un dialog constructiv cu aceştia. Candidaţii prezenţi au avut ocazia să răspundă la unele întrebări referitoare la măsurile propuse de partidele pe care le reprezintă, cât şi cu privire la semnarea unui parteneriat cu uniunea patronală, pentru judeţul Satu Mare.

13 comentarii

  1. Dinu Răspunde

    Succes, PNL!

  2. satmarean Răspunde

    Pe cei de la PSD si ALDE nu-i intereseaza intalnirile cu patronatele. Acestia sunt interesati doar de intalnirile ce pot sa le aduca voturi, de pilda, cu preotii , cum ar fi cazul lui Octavian Petric.

  3. Teofil Răspunde

    Bafta liberalilor!

  4. Didi Răspunde

    Mult succes PNL Satu Mare si candidaților . Oameni de cea mai buna calitate , buni profesioniști . Prin ei Satu Mare va avea de câștigat .

  5. Bratianu Răspunde

    petric are asociație patronală iar silaghi, camera de comerț… îi doare la bască.

  6. Elena Răspunde

    PSD si Alde , doua partide care nu sunt deloc interesate de aceste întâlniri . Dezinteres total pentru marii contribuabili la bugetul de stat . Si datorită acestui fapt nu merita votați !

  7. Popescu Răspunde

    Mult succes PNL si candidaților . Oameni dornici sa facă ceva pentru acest județ uitat de toti . Le doresc succes , simpatia oamenilor este alături de ei .

  8. Vuia Răspunde

    Foarte important pentru cei care isi fac timp pentru a participa la aceasta întâlnire , importantă pentru economia județului . De departe echipa PNL este cea mai de apreciat , având in vedere ca au participat cei trei candidați . Se pare ca PSD si ALDE nu sunt deloc interesați de patronatele din SM , dar bine ca le vizitează fabricile si promit minciuni .

  9. Gica Răspunde

    imi pare rau ca au lipsit cei din ALDE. sunt cei mai potriviti si au oameni de valoare.

    • Vuia Răspunde

      Alde au arata ca sunt total Dezinteresați de mediul privat . Au preferat sa meargă in campanie decat sa se rupă o ora pentru a asculta dorințele , necazurile patronatelor . Daca nu ii bagă acum in seama , cand ar avea nevoie de ei de voturile lor , iti dai seama daca ar ajunge la guvernare ?!

  10. Nora Răspunde

    mult succes ALDE in campanie, chiar daca nu au participat la aceasta dezbatere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.