Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Cine sunt persoanele vizate de DNA în cazul Ștef

Adrian StefProcurorii DNA au vizat mai multe persoane nu doar fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, potrivit unor surse judiciare.

La sediul Consiliului Județean, procurorii au cotrobăit doar prin biroul lui Brighitta Nagy.

La Spitalul Județean, procurorii au percheziționat biroul întreținere clădiri de la etajul doi. Procurorii au luat din acest birou documentele de care au avut nevoie și se pare că au sigilat acest birou. 

Tot astăzi, au mai avut loc percheziții și la sediul Folda Security. Toate acestea pe lângă cele efectuate la locuința lui Adrian Ștef și la sediul unui post de televiziune local.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008-2016 de către persoanele mai sus menționate. 

23 comentarii

  1. Putori penale Răspunde

    In birou la Bry ?Pai acolo ce sa găsească?Doar prezervative!

  2. Sătmărean Răspunde

    Începutul sfârşitului pentru “gaşca” de la ALDE Satu Mare!!!

  3. Ion Satmarean Răspunde

    Era si cazul ca DNA sa fie prezent si pe la Folda.

  4. satmarean Răspunde

    Poate DNA ii scapa pe cei din ALDE Satu Mare de cateva pietre de moara.
    Sper ca ALDE sa nu intre in Parlament!

  5. Hadrian Răspunde

    Adriane( Stef) nici nu stii cat de mic incepi sa fii.

  6. pitariur Răspunde

    Da nu pot sa cred ca Papici Marceluca poate sa fie inplicata in ceva ilegal, Marcela cea sfinta/ ? Hotilor sa va fie rusine

    • Unu' Răspunde

      O regulă de aur a limbii române spune că înainte de “P” și “B” se scrie întotdeauna “M” nu “N” (cu câteva excepții, dar aici nu e cazul!), dar se pare că femeia de serviciu, care te-a învățat pe tine, nu știa!

  7. fogorosii Răspunde

    sabatoare mare la spital , in sfirsit nu o sa ne mai ameninte Papici pe noi asistentele

  8. calin Răspunde

    asa sa îi ia pe toti pe rand si sa ii puna sa plateasca toti banii care i-au furat si sa faca inchisoare minim 10 ani

  9. Gicu Răspunde

    Pe la varu primar a lui Ștef pe numele de BORHIDAN de la doi si-un sfert Satu Mare,DNA când trece? Nu exista inca suspiciuni rezonabile si cu privire la el? Trebuia să știe ce face varu Ady? Știa ce face si la favorizat………?????????? Oare !!!!????

  10. nesimtiti Răspunde

    cum si la Stef acasa au fost?vai,i-au ravasit chilotii Ramonei!ceva despre hotia de la vii au gasit printre jartele?

  11. Oroszi Răspunde

    Poi să meargă DNA si la biroul educatoarei la spital….. La comanda să făcut angajări pe toți prostii/nescolitii fin partidul lui papici, toți sau angajat la crucea Roșia și sau detașat la spital…în funcție de grosimea plicului, si doamna tarbu Raluca sau îmbogățit cu papici, în pușcărie cu hoții, acolo sa va ia dracu, mafiotii

  12. Sarga sorin Răspunde

    Feilicitari tigancusa nostra de papuci, lumea nu știe că ești de etnie rromă! Te pricepi la furturi e în sângele tău din naștere! Te-ai imbogatit de când ești șefa spitalului miii de euroi pentru un post se adună, mai ales cat de masiv ai făcut angajările! Felicitări ești de admirat!

  13. Tarba Răspunde

    Prostiilor nu vorbiți fără să știți….. Nu călcați în picioare pe toate lumea, e de apreciat femeia asta, cat a făcut pentru spital să aveți voi servicii de calitate!

  14. Costi Răspunde

    Da a făcut, chioșc pentru Govor….zeci de mii de euro din angajări… Servicii de calitate… Eventual în grădiniță sau turism, cam la asta se pricepe șefa sanatoriumului

  15. Irinel Răspunde

    În sfârșit bravo alde,dumnezeu nu doarme, sunteți model pentru satu mare!

  16. suciu emil Răspunde

    Incontestabil Stef este un excroc.Dar sa nu uitam ca inaintea lui a fost un anume Arpy care ar avea multe de povestit legat de fondurile Spit. Jud

  17. tiganie Răspunde

    Papici tingasusa noastra hoata, te intelegem este in singele nostru de tigani sa furi…

  18. flo Răspunde

    nu cred ca papici are vreo legatura murdara sa fie controlata este o doamna serioasa si nu se baga in prosti astia de la dna ar face ori ce sa prinda dar nu are ce mai bn ar lasa in pace pe doamna papici

  19. Helmuth Duckadam Răspunde

    nu credeam ca voi prinde asta la 70 de ani…in sfarsit se misca justitia in Satu Mare. Am placate in Germania acum 5 ani ca ma saturasem cat fura o rapandola de la DNA pe nume (voi fi domn)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.