Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Cum arată Aeroportul din Debrecen. Ce șanse are cel din Satu Mare (FOTO)

aeroport-debrecenAeroportul din Debrecen arată impecabil sau cel puțin asta se poate deduce din pozele postate de Consiliul Județean în urma vizitei făcute de o delegaţie sătmăreană compusă din Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Nagy Szabolcs, managerul judeţului Satu Mare, respectiv Turos Lóránd, directorul de cabinet al preşedintelui, la invitaţia directorului directorul companiei Airport Debrecen, Herdon István.

Aeroportul Internațional din Debrecen este al doilea aeroport din Ungaria, care asigură legături directe cu numeroase oraşe din Europa de Vest.

Scopul prezenţei oficialilor sătmăreni a fost acela de a dezvolta contacte în diverse domenii de activitate, Aeroportul din Debrecen fiind acum pe podiumul aeroporturilor regionale prin conectivitatea sporită cu oraşe importante din Europa.

La finalul întâlnirii preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba și directorul companiei Airport Debrecen, Herdon István au discutat despre o colaborare dintre cele două instituții cu scopul de a atrage mai multe companii și de a introduce mai multe curse internaționale.

În cele ce urmează vă lăsam să vedeți cum arată aeroportul din Debrecen în imagini.

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Investiție privată cu fonduri europene! Arată fain, nu ca și aeroportul Satu Mare!
    Dar cum ne poate ajuta pe noi Debrecen? Ar renunța ei la ceva curse în favoarea noastră? Nu cred! Să facem noi curse alternative către destinații care nu merg de pe DEB? Nu ar fi rentabile!

    Deci în concluzie, vizita a fost în zadar!

  2. ARBEITMACHTFREI Răspunde

    PATAKI ,NAGY si TUROS sa mearga DEBRECEN si sa-i pupe undeva pe aia pentru care fac reclama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.