Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Doi sătmăreni, extrădați din Ucraina, încarcerați. Condamnați pentru dare de mită și contrabandă

hoti-arestati-600x360_2Doi sătmăreni au fost extrădați de autoritățile din Ucraina, preluați de polițiștii din Suceava și încarcerați la Penitenciarul Botoșani.

Cei doi, ambii de 39 de ani, au fost condamnați de Tribunalul Satu Mare, la 24 martie 2016, unul la 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ‘constituire a unui grup infracțional organizat’, ‘dare de mită’ și ‘complicitate la contrabandă’ și celălalt la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ‘constituire a unui grup infracțional organizat’ și ‘dare de mită’.

Imediat ce au aflat sentința, cei doi sătmăreni s-au ascuns în Ucraina. Au fost găsiți recent de autoritățile din țara vecină și extrădați autorităților române.

”Polițiștii Serviciul Investigații Criminale Suceava, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Siret și autorități din Ucraina, au procedat la extrădarea a doi bărbați de 39 de ani, din județul Satu Mare. Cei doi bărbați care figurau urmăriți în baza dispoziției I.G.P.R. din 25.03.2016, au fost preluați de o escorta din cadrul I.P.J. Suceava — Serviciul investigații criminale și încarcerați în Penitenciarul Botoșani”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.