Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Drumul Satu Mare – Homoroade, mai periculos. Nu se văd craterele de zăpadă (VIDEO)

drum-homoroadeDrumul Satu Mare – Homoroade este mai periculos după prima zăpadă deoarece nu se mai văd gropile. O femeie care fac zilnic acest drum a postat pe facebook o filmare în care se vede starea dezastruoasă.  

“Si acesta este drumul JUDETEAN 193A dupa prima ninsoare !! Oare ce tragedie, de ce amploare ar trebui sa se intample ca sa se reabiliteze acest drum ? Domnilor noi ne ducem copiii zilnic la scoala …mergem noi la lucru …vin, cel putin incearca sa vina salvarile ,sunt firme care incearca sa desfasoare activitati in aceste conditii…..cat mai trebuie sa asteptam dupa un drum practicabil ..mavar la nivelul secolului 20 nu avem pretentii de secol 21 !!! Sper , da eu inca mai sper dl Pataki ca nasul dmv nu e asa lung ca si a lui Adi si ne veti reabilita in cel mai scurt timp acest drum !”, a scris sătmăreanca.

Cu siguranţă că după câteva zile de îngheţ starea drumului va fi mai dezastruoasă. Amintim că licitaţia pentru modernizrea acestuia este blocată în instanţă de una dintre firme, iar autoritățile susțin că legal nu pot interveni până la desemnarea unui contract.

Răbdarea oamenilor a fost foarte încercată, ei organizând chiar și un protest în fața Prefecturii.

3 comentarii

  1. Mihai voda Răspunde

    Primar PSD si deputat pe Codru PSD de 4 ani . La ce va așteptați ???

  2. Thomas Răspunde

    i se rupe deputatului codrean…..

  3. andy Răspunde

    vine iarna …. se umplu gropile cu zapada si o sa fie “ca-n palma” drumul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.