Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Elev cu bicicleta pe trecerea de pietoni. A fost luat pe capotă

Accident trecere pietoniUn elev a fost rănit după ce a  fost lovit pe o trecere de pietoni din Satu Mare în timp ce se afla pe trecerea pe pietoni pe bicicletă.

Vineri, în jurul orei 19:50, pe strada Gheorghe Bariţiu din municipiul Satu Mare, un conducător auto de  37 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală, a accidentat uşor un elev de 15 ani, din Satu Mare, care a circulat neregulamentar cu bicicleta, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa: Poliţia Satu Mare

7 comentarii

  1. sofer Răspunde

    ca nemernicu’ (soferul de 37) e multi pe drumuri, pe ei ar trebui sa-i calce politia!

    • Unu' Răspunde

      Mă, ești dus cu pluta? Tu cum ai obținut permis de conducere, l-ai cumpărat?
      Este INTERZISĂ trecerea străzii PE TRECEREA DE PIETONI PE BICICLETĂ, la fel cum este INTERZIS SĂ CIRCULI CU BICICLETA PE TROTUARE, acolo unde nu este o pistă de bicicliști marcată și semnalizată corespunzător! Pentru ambele fapte, sancțiunea este de 6-8 puncte de amendă și 6 puncte de penalizare!!! Deci, dacă ești șofer (deși mă îndoiesc!) riști să iei puncte de penalizare chiar și în calitate de pieton sau biciclist!
      Dacă nu crezi, goagăl-it!

  2. nuconteaza Răspunde

    Pietonul nu trebuia sa traverseze trecerea de pietoni pe bicicleta, de aceea “A fost luat capotă”.

  3. Satmarean Răspunde

    Sa spuna mersi ca a scapat usor(elevul)

    • Marius Răspunde

      Bai zabalelor ordinare care va luati de biciclisti, voi sunteti aceeasi soferi care va “sufocati” cand e trafic mare, fara sa va ganditi ca daca se dau legi mai bune pentru biciclisti si piste mai multe se reduce traficul de 2-3 ori mai mult decat daca ar largi/modifica arterele circulate. Unu la mana 1km de pista de biciclete e de 10 ori mai ieftina decat 1km rutier, dar nah , acolo nu se poate fura asa de mult. Sunteti niste comunisti ingusti la minte. Va doresc din tot sufletul sa muriti in cancer de noxe voi si cu masinile voastra muritori de foame ce sunteti.

  4. Unu' Răspunde

    Io-i mai trăgeam o mamă de bătaie și lui dar și lui tac-su! Așa. preventiv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.