Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Gaz cu ”pâsâita” în Micro 17. Cetățenii sunt nemulțumiți

gazSătmărenii care locuiesc în cartierul Micro 17 au avut o surpriză în această dimineață. Au primit gaz cu ”pâsâita”, după cum ne-a spus un sătmărean.

”Azi am avut o surpriză greu de digerat… și anume presiunea gazului în cartierul Micro 17, care a ajuns la faza de pâsâit. Inițial am crezut că este o farsă, apoi mi-am dat seama că e pe bune… Nepăsare totală față de locatarii blocurilor care rămân iarna pe ger fără încălzire și fără posibilitatea de a găti mâncare. Mă gândesc cu groază la familiile cu copii mici. Pot să-l percep ca pe un cadou mizerabil înainte de sărbători. Ruşine!”, ne scrie un cititor PortalSM.

Noaptea trecută a fost foarte frig la Satu Mare, temperatura în zori fiind de minus 5 grade Celsius. Foarte probabil, din acest motiv, multe centrale de apartament care funcționează cu gaz au mers în foc continuu, situație în care presiunea din conducte a scăzut atât de mult. Din acest motiv, cetățenii sunt nemulțumiți. 

Dacă reprezentanții companiei distribuitoare  ar fi luat măsuri de suplimentare a volumul de gaz livrat spre populație, foarte probabil că nu ar mai fi existat astfel de sincope. 

 Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

Un comentariu

  1. Stalin Skaia Răspunde

    Gaz cu ”fâsssssâita”??Păi pana cand cu “huzureala” ?In curând urmează pâinea si laptele pe cartelă,carne in “poze” ,o zi cu număr par, alta cu număr impar etc…Trăiască PNL si guvernul de tehnorrratati !!Ok,Trăiască Klausss Ionannis in frunte cu…Sistemul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.