Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Hoț de lemne, prins în flagrant

lemneUn hoț de lemne a fost prins în flagrant de polițiștii sătmăreni. La data de 22.11.2016, în jurul orei  20.30, patrula mixtă a  Secției Rurale Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm,  au oprit pentru control pe drumul forestier „Valea Bercului” în apropierea barierei din intersecția cu DN 1F, pe raza comunei Săcășeni, o autoutilitară condusă de un bărbat de  50 ani, din localitatea Derșida,  județul  Sălaj, însoțit de doi consăteni, de  29 respectiv 54 de ani.

Autoutilitara era încărcată cu material lemons, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență și transport. Din cercetări a rezultat că lemnul a fost sustras  dintr-o exploatare a Ocolului Silvic Tășnad.

Cantitatea de 3,59 mc material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodie  ocolului silvic.

Cercetările continuă față de cei implicați, pentru săvârșirea infracțiunii de furt de arbori.

4 comentarii

  1. stelica Răspunde

    Eu am mai spus, dar nu aude nimeni, sau nu vrea sa auda:Mergeti fratilor dupa-amiaza spre seara in padurea noroieni, pe drumul spre micula.O sa vedeti zeci de carute si tractoare pline cu lemne.Padurarii asteapta cuminti la cantoanele de la iesirea din padure inspre micula, carutelw opresc, platesc vama si pleaca mai departe! DIN PACATE NU E NIMENI INTERESAT SA-I VERIFICE!!

    • daniel Răspunde

      Da stelica asa este si la fel pe drumul fe la Tur spre Micula pe strada unde se afla palincia la fel.zilnic inclusiv sambata dar pe nimeni nu intereseaza nici plitoa locala ca si ei primesc lenne rusine padurarilr

  2. daniel Răspunde

    si inca ceva cei de la ocol la fel de bine stiu ca si noi ,unu ajuta pe celalat

  3. suciu emil Răspunde

    Sincer ma mir ca au vreut sa/I prinda la cantitatea de lemn sustras cu masini inmatriculate in Salaj supravegheati atent si nu pe gratis de Temian padurar si cioban in timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.