Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

O oșencuță, desemnată ”Miss International Model”. Are doar 10 ani (FOTO)

osencutaO foarte tânără dar foarte frumoasă oșencuță a reușit să câștige  titlul de ”Miss International Model” la categoria de vârstă 10 ani, la un concurs care a avut loc la Toronto, unde a reprezentat Țara Oașului.

Isabella Ionescu, căci despre ea este vorba, locuiește cu părinții săi în Canada, vorbește fluent limbile română, engleză și franceză, participă frecvent la concursuri de frumusețe în Canada, țară în care s-a născut. Ea a învățat de la mama sa dragostea față de locurile natale din Țara Oașului și este foarte mândră când poartă tradiționalul costum oșenesc.

Mama Isabellei, Mariana Luminița Ionescu, fotograf de meserie, a declarat că Isabella a făcut senzație printre participanți și spectatori, datorită costumului popular din Oaș pe care l-a purtat.

”Fiind îmbrăcată așa, Isabella a stârnit senzație printre oamenii care erau acolo. Au venit mulți să-și facă poze cu ea, să o vadă, să o atingă și să-i pună tot felul de întrebări ”, a declarat mândră de fiica sa Mariana Luminița Ionescu.

Mariana Luminița Ionescu s-a născut în Călinești-Oaș, părinții săi fiind originari din Lechința (mama) și din Turț (tatăl). Mariana este căsătorită cu Vasile Ionescu, român originar din Botoșani.

Familia Ionescu trăiește în Canada din anul 1995, stabilindu-se în localitatea Ariss, un sătuc lângă Kitchener. Mariana Ionescu are un studio foto în Canada, iar Vasile Ionescu lucrează în domeniul amenajărilor interioare. În urmă cu 12 ani, familiei i s-au alăturat și părinții Marianei, Vasile și Ana Burnar, cei care au plecat din Țara Oașului în Canada cu costumele populare pe care le poartă la diverse ocazii copiii familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.