Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Poate începe marea asfaltare la Satu Mare. Contractul a fost semnat

kereskenyiMarea asfaltare poate începe și la Satu Mare. După aproape doi ani de zile, municipiul Satu Mare are din nou contract de întreținere a drumurilor din oraș. Astăzi au fost semnate actele cu firma Diferit Cluj, câștigătoarea licitației organizate de Primărie.

”Știu că străzile din Satu Mare nu arată așa cum și-ar dori sătmărenii, dar neglijența fostei conduceri, care a lăsat municipiul fără contract de întreținere a drumurilor, ne-a dus în această situație. Acum sperăm să recuperăm cât mai rapid timpul pierdut.  Mă aștept ca firma din Cluj să dea dovadă de profesionalism, să respecte toate clauzele prevăzute prin contract și să execute lucrări de calitate”, a declarat primarul Kereskenyi. 

Contractul de întreținere a drumurilor din municipiul Satu Mare este în valoare de circa 32 de milioane de euro. 

13 comentarii

  1. pieton Răspunde

    Cu parcarile lui Coi….ca unde balteste apa de nu poti cobori din masina sau in cazul unei prohibitii prelungite poti sa pescuiesti fara probleme ce facem, sa nu mai vorbim de mirosul urit care iese din gurile de scurgere legate la canalizarile blocurilor, unde sunt sobolani sa vada lucrarile de calitate s-au cam ascuns.

  2. Yo Răspunde

    Au facut treaba “buna” si inspre Zalau cei de la aceasta firma. Au turnat cu 10 cm mai ingusta fiecare banda, in zona aeroportului apa balteste pe carosabil…Sa vedem cat rezista la inghet…

  3. Meseriașu Răspunde

    În cei 32 milioane de euro firma din Cluj ar trebui să frece ștanga la toți sătmărenii.

  4. Cristi Răspunde

    O sa va lamuriti voi cu Diferit al vostru.Mergeti spre Zalau sa vedeti calitate…e intradevar “diferit” fata de cum era inainte….e mai rau!
    Haterii au o problema cu Tehnic Asist ca sunt Moldoveni…ia mergeti voi intre Acas si Mihaieni sa vedeti ce lucrari au facut ardelenii nostri Drum Construct din Salaj sau mergeti intre Tasnad si Terebesti sa vedeti cum a bubuit asfaltul proaspat pus de ardelenii nostri de la ARL(Strabag) Cluj sau intre Tasnad si Andrid aceeasi situatie tot ARL(Strabag) Cluj ….mergeti spre Zalau sa vedeti ce a dacut marele Diferit Cluj…nu mai zic in oras supremul Drum Inserv cu lucrarile de la pod sau de pe strazile Digului si Diana…astia nici un marcaj drept nu sunt in stare sa faca.Va bucurati ca ati scapat de Tehnic Asist?O sa va para rau…

    • stelica Răspunde

      Poti linistiy sa mergi sa le-o belesti , daca tot ii pupi in cur…

      • Cristi Răspunde

        Dumneata domnule din pacate esti un caz pierdut.Cand nu iti convine ceva vorbesti aiurea….sa fii sanatos…

      • duru ion Răspunde

        iar ai futut-o pe mata mai vasilica?si dupa ai venit sa dai si tu un raspuns aici?cine mata tea intrebat pe tine?tine-ti botu-n pizda mati si freacati stromeleagu in gura matii si nu mai comenta aiurea.

  5. un circotas Răspunde

    Nu cred ca era nevoie de acest contract ! Corect era ca dl-l primar sa faca ce a promis coica si nu a facut ! Adica un serviciu public care sa se ocupe de aceste lucrari. Veti intreba de un de bani ? Din cele 32 milioane eura se puteau achizitiona utilaje si realiza lucrari care oricum in regie proprie costau mult mult mai putin !
    Intrebati CNADR-ul, care face lucrari de investitii in regie proprie nu doar intretineri ! Dar ce sa faci, coica nu a fost in stare sa faca un serviciu public de marcare a strazilor care ar fi insemnat probabil ceva economii si acolo !Intrebati Drumurile judetene cit a costat dezapezirea pe timpum lor si cit costa acum ! Cine are urechi sa auda !

  6. Ah9626 Răspunde

    Din asfaltările se fură cel mai mult și cel mai bine așa că nu va așteptări la minuni pentru că nu este nimeni interesat să se facă lucrări de calitate pentru că urmează și alte alegeri…..

  7. Mm Răspunde

    ,,Marea Asfaltare???!!! Care asfaltare numiți voi carpelile și mantuielile făcute în ultimul timp ???!!! Vezi Careiului ,un kich ,nici acum nu are trasate marcajele. Vezi drumul de lângă Dig,vai mama lui asfalt,de marcaj …rasu’ -plânsu ‘.Podul???!!!…e clar nu ??!!

    • Ati Răspunde

      Vezi ca esti un pic in urma.Pe Careiului au fost facute marcajele si e foarte ok strada…

      • Mm Răspunde

        În urmă??? Du -te pe Careiului dintr-un capăt în altul!!! După atâta timp alea sunt marcaje ??! Pentru tine alea -s ok ??? Ești ieftin ,frate,te mulțumești cu resturi.

        • Ati Răspunde

          Tu esti un pic invers.Prima data ai zis ca nu sunt marcaje facute apoi zici ca nu sunt bine facute….hotaraste-te!De aia e varza orasul asta…tot timpul apar comentatori fara a avea habar de ceva…
          Hai sarbatori fericite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.