Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Posibile scenarii în cazul bărbatului aflat în comă la Terapie Intensivă. Ce spun apropiații

terapie-intensivaÎn ultima perioadă au apărut tot felul de scenarii în ceea ce privește modul în care bărbatul de 31 de ani a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Urgențe cu un traumatism cranio-cerebral și care acum se zbate între viață și moarte la Terapie Intensivă. Polițiștii au demarat o anchetă și fac cercetări în acest caz, însă și apropiații bărbatului aflat în comă încearcă să afle ce s-a întâmplat în acea noapte de sâmbătă spre duminică.

Surse apropiate bărbatului spun că acesta ar fi participat la balul dentiștilor, fiind tehnician dentar, care a avut loc sâmbătă seara. Acesta ar fi avut la el o sumă mare de bani.

Tot din aceleași declarații, se poate deduce că bărbatul, după ce a plecat cu bicicleta de la balul dentiștilor, s-ar fi oprit la barul Seven, de pe strada Careiului. Este foarte posibil că aici, cineva, să fi văzut că are o sumă mare de bani, iar când acesta a ieșit din bar l-a atacat câțiva zeci de metri mai încolo.

Este posibil ca una dintre camerele de supraveghere din zonă să fi surprins ce s-a întâmplat, cum ar fi cea din parcarea de la Kaufland. Cu siguranță, polițiștii vor viziona aceste înregistrări.

Apropiații bărbatului spun că, deși este posibil ca cineva să fi văzut ce s-a întâmplat, să refuze să vorbească de frică.

Sunt sătmăreni care ar dori să fie făcută publică o fotografie a bărbatului, poate că-l recunoaște cineva, însă, din motive pe care nimeni nu le înțelege, familia acestuia nu dorește să facă acest lucru.

Cert este că bărbatul a fost adus cu o ambulanță la Urgențe în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost găsit de polițiști căzut pe stradă pe strada Careiului, la doar câțiva metri de stația de autobuz de lângă Kaufland.

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, spune că acesta era stabilizat și că în cele trei ore cât a stat la Urgențe, semnele vitale nu s-au schimbat, astfel că a fost lăsat acasă. A fost dus a doua zi la spital, după ce a leşinat, i s-a făcut un Computer Tomograf și s-a descoperit un cheag de sânge pe creier. Acum este ținut în viață doar de aparate la Terapie Intensivă.

Deocamdată, polițiștii fac cercetări doar pentru vătămare corporală, dar dacă bărbatul nu supraviețuiește încadrarea se schimbă la crimă.

Probabil că singurul care ar putea face lumină în acest caz este tocmai bărbatul, însă, momentan, acesta se află în comă. 

4 comentarii

  1. Putori penale Răspunde

    Nu o sa răspundă nimeni,madam Papicioaie a rezolvat cazul.Omu s-a aruncat de doua ori in cap.Prima data nu a reușit ca a plecat repede in trei ore,a doua oară a avut noroc ca a făcut edem cerebral si l-au internat.Gata ,simplu ,hai mai bine mergeți si colindați sub bradu Papicioasei ca ea e tata de familie si e sensibiloasa,Grozav ce o emoționează lerui ler,florile dalbe si alte siropuri ieftine,lăsați medicina pe mâinile “specialiștilor” ,rezolva ei!

  2. vanesa Răspunde

    Ati vazut vreodata care e ritmul de lucru in aceasta unitate de…. Urgente?? Toti se misca cu incetinitorul,doctorite grase, se tarasc de ici colo, medici batrani nu aud , nu vad, dar mai ales tineri care nu stiu. Tuturor bolnavilor le pun perfuzii, ca suna pretentios si… profesionist. Nu pot sa puna un diagnostic, iar daca o fac totusi, e unu gresit.Nimeni nu se grabeste aici, nimic nu e urgent la Urgentele din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.