Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Primăria Satu Mare va angaja peste 100 de persoane în 2017. Ce spune primarul

cl-satu-marePrimăria Satu Mare va angaja, anul viitor, 105 persoane pentru tot atâtea funcții publice vacante. Astfel, vor fi făcute angajări la Poliția Locală, la SPAS și la aparatul de specialitate a Primăriei Satu Mare.

Primarul Kereskenyi Gabor a arătat că Satu Mare are nevoie urgentă de arhitect șef.

”Ducem o lipsă foarte mare de personal în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei, chiar în anul acesta am trimis la ANFP să fie scos la concurs postul de arhitect șef al municipiului Satu Mare. La anul, din 1 ianuarie 2017, avem de gând să scoatem mai multe posturi mai ales în ceea ce privește compartimentele și serviciile din cadrul Primărei pentru că avem nevoie de ingineri, dar de arhitect șef în primul rând”, a precizat primarul Kereskenyi.

Proiectul privind planul de ocupare a funcțiilor publice pentru anul 2017 a fost aprobat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare.

4 comentarii

  1. szabo Răspunde

    Se va angaja slujile udmriste

  2. Leon Apostolu Răspunde

    Nesimțire si ipocrizie ! Consiliul județean si Primăria sunt conduse de către ,,oameni cu/din familii birocrațe”. Nu exista șef fără rude f f apropiate platite de la stat sau din bani publici. Va rog sa-i analizați in parte pe toți ,,conducătorii”. De ani de zile se tot umfla rândurile celor din administrația locală si centrală si noi plătim din ce in ce mai mari dări către stat ( si administrație). Fiecare partid cand ajunge la ciolan face angajări de cumetrie si partid. Rog analiza pertinenta !

  3. Reflector Răspunde

    Parca in campanie spunea,ca el se descurca cu angajatii actuali.

  4. Unu' Răspunde

    Frecători de mentă, uniți-vă!
    Numa’ așa o să ne rugăm să vină un cutremur să pice clădirea împreună cu voi, să nu pice mai multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.