Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Reacția familiei: ”Nu mai vrem ca numele Prodan să fie dat stadionului”

didi-prodanFamilia Prodan a reacționat, după ce numele lui Daniel Prodan a fost pângărit de către consilierul județean Kereskenyi Sandor, tatăl primarului din Satu Mare.

Ciprian Prodan (37 de ani), fratele lui Didi, nu are liniște, de când memoria fratelui său a fost întinată de către Kereskenyi Sandor. A reacționat dur inclusiv internaționalul Florin Gardoș, sătmărean get-beget.

”Voi participa astăzi la o emisiune a unui post local de televiziune și voi anunța că familia Prodan nu are nevoie de niciun gest de recunoștință din partea factorilor locali. Nu mai vrem ca numele Prodan să fie dat stadionului sau peluzei… Noi îl vom avem mereu în sufletul nostru pe Didi, iar numele bazei «Rania», pe care el a construit-o în Satu Mare, la el acasă, va purta numele «Baza Sportivă Daniel Prodan». Aici, și-a făcut muzeul echipei naționalei, aici va fi onorat așa cum trebuie. Nu mai vrem alte discuții”, a declarat Ciprian Prodan, pentru ”Libertatea”.

Didi Prodan a decedat pe 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani, suferind un infarct, în timp ce urmărea la televizior un interviu acordat de Gică Popescu, colegul lui de generație.

Sursa: libertatea.ro

7 comentarii

  1. Roland Răspunde

    Bine zis Cipri, nu merita nici asa zisul stadion municipal nici politicieni de doi lei sa se mandreasca cu cine a fost Didi. Multa tarie su succes cu baza.

  2. Gicu Răspunde

    Cipri a dat dovada de inteligenta… sa speram ca astfel nu o sa-l mai vedem pe nebunul de Sanyika si sa speram ca vom scapa si Stef care se folosea de imaginea lui Didi in campanie!!!

  3. Satmarean Răspunde

    Ce vi s-a suit asa iaurtul la cap? Uite, nici eu nu vreau sa fie numit Didi stadionul Olimpia. Faceti de parca a fost capitanul Olimpiei 15 ani, ca a batut Liverpool sau Bayern Munich. A stat si el un an in SM si acum suntem datori sa numim stadioane dupa el? A fost campion mondial cu echipa mare a Romaniei cumva si nu am aflat noi satmarenii? Ce a facut pt echipa Olimpiei de merita ca un stadion sa ii poarte numele? Sa fim seriosi, comenteaza cad numai sovinii care acum se simt in largul lor. Eu…veto. vacanta placuta la toata lumea!

    • Corect Răspunde

      Mare jucator mare caracter

      “Prodan was 26 when he joined Rangers from Atletico Madrid for £2.2m in 1998, but a knee injury prevented him from making a single first-team appearance.

      It was later revealed the signing was completed without a medical examination, and Prodan left after two and a half years in Glasgow.”

      • Satmarean Răspunde

        Chiar nu ma leg de caracterul lui Corect dar facem atata tam-tam pt ce? Crezi ca si-ar satmarenii sa schimbe numele stadionului? Chiar daca oficial va fi schimbat ei tot Olimpia il vor numi. De regula, se numesc stadioanele dupa cei care au facut istorie pe stadionul respectiv, el nu a facut aici istorie. Nu ii scad din merite dar mu consider o idee buna. E o parere, atat. La multi ani Romania!

  4. Satmarean Răspunde

    Cuvantul “dori” lipseste. Scz pt eroare, nu am avut rabdarea de a reciti ce am asternut aici. Sunt coplesit de sarbatoarea nationala. Zi faina satmareni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.