Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Sătmăreanul Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani

daniel-prodanSătmăreanul Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani.

Jurnalistul Dorin Chioțea a anunțat pe pagina sa de facebook că fostul internațional Daniel Prodan a murit miercuri seară în urma unui infarct.

«Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că “În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat”», a scris Dorin Chioțea.

Prodan s-a născut în martie 1972 la Satu Mare și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai jucat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Sursa: gsp.ro

4 comentarii

  1. x Răspunde

    Prea devreme 🙁 Dormi in pace Didi!

  2. robi Răspunde

    Dumnezeu să-l odihnească!

  3. un anonim impatimit de fotbal Răspunde

    Iti voi pastra o vie recunostinta pentru tot ce a-i facut pentru fotbalul romanesc, DIDI draga !Echipa de aur ,de la cupa mondiala din 1994,a pierdut un diamant care de acum incolo va straluci ,sus in cer.Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica !

  4. ciolte otilia Răspunde

    D-umnezeu sa-l odihneasca in pace mi-a fost vecin un om de aleasa pretuire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.