Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

“Sinucigaşul” de pe pod. Motivul adevărat pentru care recurge la acest gest

sinucigas4“Sinucigaşul” de pe podul Golescu este de fapt un “şmecher” care încearcă să facă pe nebunul pentru a fi internat la secţia de Psihiatrie ca să primească pensie de hadicap, susţin surse apropiate autorităţilor.

Bărbatul, care a lucrat la Armată, a ameninţat de peste 10 ori că se aruncă de pe podul Golescu, şi de fiecare dată, după ce a primit o ţigară, a fost “salvat” de poliţişti, pompieri şi ambulanţieri. Tot timpula invocat faptul că “sistemul este deficitar”, şi că nu poate intra în proprietatea unui teren care de fapt este al lui.

El a fost preluat ulterior de ambulanţieri şi dus la spital pentru investigaţii, dar imediat medicii i-au dat drumul, recomandându-i un tratament pe care refuză să îl ia..

“A lucrat la Armată şi face pe nebunul ca să fie internat la secția de psihiatrie ca să primească pensie de handicap. A fost disponibilizat iar ca să primească pensie de boala trebuie sa meargă periodic la comisie şi tot face pe nebunul ca să meargă la Psihiatrie şi să scape de comisie”, a spus un apropiat al anchetatorilor.

Mai mult, trebuie menţionat faptul că persoanele care vor să se sinucidă, pur şi simplu o fac.

“Un om care vrea să se arunce de pe pod, să se sinucidă, o face pur și simplu, nu în locuri aglomerate ca să fie “salvat”. Unul care vrea să se sinucidă merge în locuri unde e singur şi o face, nu sună la Poliție și așteaptă alții să vină să fie salvat”, a mai precizat sursa.

Grav este faptul că la ultima tentativă, bărbatul a luat-o cu el pe soţia sa, şi aceasta fiind în pericol de a cădea în Someş.

Desigur că forţele de intervenţie și-au făcut treaba de fiecare dată, cele sosite la faţa locului nu au cum să nu ia în calcul că oricând se poate întâmpla ce e mai rău. Este interesant totuşi că aici există o problemă, şi deocamdată nimeni nu a găsit rezolvare.

 

Un comentariu

  1. Fara Cap Răspunde

    Sufla vantul pe aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.