Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

A snopit în bătaie un bătrân de 81 de ani pentru 200 de lei. Tâlharul a fost prins

batran-batutUn bătrân de 81 de ani a fost snopit în bătate de un tâlhar pentru doar 200 de lei. Tâlharul a fost prins la scurt timp. 

Poliția orașului Negrești Oaș  a fost sesizată de un bărbat de 81 de ani,  din Negrești Oaș,  despre faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00, a fost victima unei tâlhării,  în propria sa locuință, comisă de o persoană necunoscută.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti, s-a reuşit  identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 34 ani,  din Negrești Oaș.

Din cercetări, a rezultat că acesta ar fi pătruns în locuința părții vătămate  spărgând un geam de la imobil și prin agresiuni fizice, constând în lovituri la nivelul  feței și a corpului, l-a forțat pe proprietar să indice bunurile de valoare din casă, luând la plecare suma de 200 lei și diverse bunuri casnice. 

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești,  cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.