Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Stradă din Satu Mare, blocată de un Tir. Traficul a fost oprit (FOTO)

accident-drexiStrada Vulturului din municipiul Satu Mare a fost blocată, în această dimineață, de un Tir care a ajuns să se poziționeze pe drum într-o poziție cât se poate de nefirească.

La prima vedere, pare că șoferul de Tir a încercat să întoarcă, așa cum se vede din imaginile transmise pe adresa redacției de un cititor PortalSM. Pur și simplu, mastodontul s-a blocat în mijlocul drumului, iar traficul a fost oprit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat că, de fapt, Tir-ul circula cu viteză iar drumul era acoperit cu o pojghiță subțire de gheață. În momentul în care șoferul a frânat, remorca autotrenului a derapat și s-a oprit în această poziție. Din fericire, nu au fost victime, însă atât capul autotrenului, cât și remorca au suferit avarii destul de serioase. Șoferul a fost sancționat.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7.00, când schimbul trei tocmai ieșea de la Draxlmaier. Traficul a fost deviat circa 30-40 de minute. În aceste condiții, șoferii autobuzelor care transporta muncitorii au încercat să ocolească obstacolul de pe șosea pe iarbă. Numai că aici s-au împotmolit și au trebuit să se scoată unele pe altele.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Își cam fac tiriștii de cap prin oraș!
    Nu este week-end ca cisternele Unicarmului pline de lapte din Ungaria, să nu treacă pe podul Golescu unde este interzis accesul auto care depășesc 3,5 t, iar gardienii publici sunt de negăsit!

  2. Tibi draga Răspunde

    Bre, Tiru n-a derajat, dejeaba zice domn politai ca noi nu furam,ma szcuzsaci. Va invit la o plimbare prin zona aceea Vulturului, unde e defapt un stadion, sau a fost, foarte frumos dar din pacate distrus de ramifiicatiile nefamilistilor din zona, care culmea au si curent in stadion. A oprit si Tiru la o cafea credea ca e un meci sau ceva ¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.