Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Străzile de mocirlă ale Sătmarului. Cetățenii sunt disperați (FOTO&VIDEO)

daraCu toate că ne aflăm la finele anului 2016, municipiul Satu Mare are niște străzi care pot fi asemănate cu cele mai urâte ulițe ale celui mai îndepărtat cătun.

Unul dintre aceste exemple este strada Dara. Această stradă a fost asfaltată până la intrarea la Rachel. Din acel loc, strada a rămas de pământ, iar după ploi se transformă într-o stradă de mocirlă, așa după cum se poate observa și din aceste imagini.

Locuitorii din zonă sunt disperați și spun că această porțiune de stradă ar trebui reabilitată. ”Nu cred că mai există străzi mai rele ca și aceasta în Satu Mare”, ne-a declarat unul dintre locatarii din zona.

O altă stradă la fel de proastă este și Depozitelor. Cei care locuiesc pe aceasta au ales și o formă de protest inedită cu acea pancardă pusă pe unul dintre stâlpi pe care am prezentat-o în urmă cu câteva săptămâni (https://portalsm.ro/2016/10/mesaj-disperat-fraierii-platesc-80-000-de-euro-anual-si-primesc-aceasta-strada-fotovideo/). 

Primăria municipiului Satu Mare are în vedere modernizarea a opt străzi de pământ din oraș. Acestea sunt Alexandru Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada, Locomotivei și Mașiniștilor, Ferăstrău și Merilor. Nici Dara, nici Depozitelor nu se află pe această listă. Cu alte cuvinte, cei care locuiesc aici mai au încă de așteptat. 

7 comentarii

  1. EU Răspunde

    strada ciresilor e asemanatoare

  2. ML Răspunde

    Sa nu mai vorbim de ,,nou facuta ,, strada Careiului,nici pana acum nu s au trasat marcajele rutiere!!! Iluminatul public mai mult nu e ,decat e!!! Suntem din nou in era Ceausista cumva si nu stim noi??? De o buna perioada de timp nu mai functioneaza iluminatul public pe marile strazi.Strada Lucian Blaga,strada Careiului ,cat si cartierul Micro 16 si Micro 17 ,sunt deseori in bezna totala!!!De ce???!!!!Probabil ca nu sunt suficient de dese accidentele ruriere ,iar siguranta cetateanului in intunecimea din cartiere o asigura Cel de Sus !!!Totusi taxele le platim in continuare.Nu a fost doar un caz izolat ,deja este o frecventa zilnica aceasta problema cu iluminatul public.De ce????!!!

  3. Putori penale Răspunde

    Lasă bă ca rezolva Gabor tot!Mai bea un kil de palinca ,mai leșina odată si se apuca de treaba!In patru ani o sa asfalteze si albia Someșului ,palinca sa aibă de băut.

  4. dorel cetatean Răspunde

    Haideti sa vedeti str. Busuiocului, str. Curtuius, etc..str Agricultorilor tocmai s-a asfaltat, dar fara legatura cu faptul ca acolo domiciliaza un consilier local PSD care asigura…voturi :))

  5. Palincas pamela Răspunde

    Strada alecu russo este intr-o stare mai critică

  6. Mishu Răspunde

    Pot să vă indic un cartier întreg: Satmarel. E adevărat, acolo nu există străzi. Doar impozite de oraș. Ar fi interesant să fotografiați încălțămintea copiilor de la școală, ca să vă faceți o idee. Nu există drumuri, apa, canal, gaz, trotuare, nimic.

  7. Roberto Răspunde

    Primar zero.
    Nu prea apartine aici….dar diferenta aceea de nivel pe podul Decebal, pe partea (hotilor) finantelor, cand va fi finalizata…?? Ne prinde 1 decembrie….ALO Dnul GÁBOR !!!!! Treziti va…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.