Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Tab-urile au defilat prin Centrul Sătmarului. Repetiții de 1 Decembrie (FOTO)

tab1Tab-urile au defilat astăzi prin Centrul Sătmarului. Sătmărenii care au trecut astăzi prin zona Centrului Vechi a municipiului Satu Mare, Corso – Semicorso, au avut posibilitatea să vadă pregătirile pentru parada militară care va avea loc pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Tab-urile au defilat nestingherite prin Centrul Vechi, urmate de angajați ai Ministerului Apărării.

De 1 Decembrie, la Satu Mare vor fi organizate câteva momente festive. Astfel, la ora 11.20 vor fi depuse coroane și jerbe de flori la bustul lui I.C. Brătianu, iar de la 11.40 la bustului lui Iuliu Maniu.

De la ora 12.00 va avea loc un ceremonial militar la statuia lui Vasile Lucaciu din Piața Libertății, urmat, de la 12.50, de o paradă militară cu tehnica din dotare a unităților Ministerului Apărării Naționale și Ministerului de Interne.

De asemenea, de la ora 13.45, va avea loc un spectacol de muzică și poezie la Filarmonica Dinu Lipatti, iar seara, de la ora 18.00, în aceeași locație, va avea loc un concert simfonic dedicat Zilei Naționale a României. 

4 comentarii

  1. feri Răspunde

    Circ si paine

  2. gicu Răspunde

    vorba lui Florin Piersic “bea linistit ungure” , stai linistit ca nu scapi de noi in urmatorul mileniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.