Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Tatăl primarului îl desființează pe Didi Prodan: Greșeală impardonabilă să inițiem un cult unui nepotrivit!

kereskenyi-sandorConsilierul județean Kereskenyi Sandor, tatăl primarul Kereskenyi Gabor, nu este de acord ca stadionul Olimpia să poarte numele lui Didi Prodan, spunând despre acesta că a fost un jucător care ”s-a descurcat cum a putut”.

”Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.  Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun!”, a declarat Kereskenyi Sandor.

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, i-a răspuns, considerând că Prodan merită acest lucru.

”Cred că este un fotbalist care ne-a reprezentat cu cinste pe noi pe sătmăreni, a și făcut investit în fotbal, în pepinieră, are investiție chiar de a crește tineri, de a-i pregăti, eu chiar cred că merită! Eu chiar cred că în amintirea acestui mare fotbalist nu mă interesează cine ce vorbește din afara județului, pe mine mă interesează cum îl vedem noi, sătmărenii. De la București se vede altfel județul. Noi sătmărenii dacă îl considerăm un mate fotbalist, îi punem numele”, a spus Ștef.

De altfel, și actualul președinte, Pataki Csaba, a este de acord cu ideea schimbării denumirii stadionului, el subliniind că acest lucru ar trebui făcut o dată cu unele investiții.

82 comentarii

  1. reflector Răspunde

    Eu propun sa ii spunem Puskas Ferencz,poate asa este de acord si UDMR,poate a jucat pentru nationala Romaniei 54 de meciuri,sau poate de ce s-a cintat imnul Romaniei pentru el si nu al Ungariei.S-a descurcat Didi “cum”a putut,se pricepe Ioanitoaia dar nu ca si Cornel Dinu care spunea despre Didi ca a fost unul dintre cei mai buni fundasi din Romania.Da probabil Kereskenyi Sandor a jucat pe la Ugocea Porumbesti,oare Vigh Ioska il cunoaste,

  2. ATTILA Răspunde

    Aloo Kereskenyi Sandor !!! Baa unguru d…..ai facut tu bun pentru orasul acesta??? ….da pana când o sa fim umiliti in propria tara de specimene din aceste…..

  3. Balcescu Răspunde

    nu e frumos sa ne jignim pentru pareri subiective, dar totusi sunt jucatori mai valorosi din acest judet. respect oameni buni.
    poate sa fie ori ce denumire pentru ca numai fotbal nu se joaca acolo.

    • Satmarean Răspunde

      Sunt pe locul doi….Bălcescule . Si daca ar fi susținuți si de acei patroni care nu se mai satura de bani pt ei si la angajați le dau 900 lei am avea echipa de liga 1 .

  4. Gicu Răspunde

    Bozgorul vrea sa se numească horti miclos, în semn de mulțumire ca a omorât vreo 10000 de români

  5. Balamuc Răspunde

    ADRIAN STEF: STADIONUL TREBUIE SA POARTE DENUMIREA “NAGHI BRIGHI”. BRAVO ALDE!

  6. Zorro Răspunde

    Propun ca stadionul sa se numeasca ” Sus ii Iancu pe statuie si le da la unguri …” !!!

      • Altcineva Răspunde

        Vad ca asta face udmr. Isi pune consilierii si postacii sa ii denigreze si sa ii injure pe roman. Eu sunt roman si desi nu vroiam sa votez am sa merg sa votez alde pt ca in acest moment in satu mare ALDE ma reprezinta.

  7. Sătmăreanul Răspunde

    Satu mare a avut jucători mai buni decăt Prodan,numai că nu au avut noroc să joacă in afara tări din cauza comunistilor !!!

  8. topu Răspunde

    prodan era un betiv si jumatate ….stia tot bucurestiul

  9. cucu Răspunde

    acum latrati toti dar la votari nu a-ti fost dragii mei romani patrioti

  10. putori penale Răspunde

    betivul satului emana o garaitura si toata lumea il si baga in seama!pe asta nici la birt nu il mai primesc,nici cainele nu il asculta.un porc sovin tot timpul beat!

  11. prostit de voi Răspunde

    sa-ti fie rusine, om batran. El nu poate sa-ti raspunda. stii???? e dincolo. Nu in hunia. Dar gunoiu de kereskenyi junior, cind i-a fost rau, unde dracu o baut toata noaptea? O sa- ti spun daca insisti cu toate interventiile tale. Unde ai fost pana acum? Ca n-am auzit de tine nici la nationala de dincolo?

  12. prostit de voi Răspunde

    arena ,,KERESKENYI- BETIVU”, care-si bate parintii si familia.
    maine sa ma cautati

  13. Vasile Răspunde

    Cum poti sa fii asa lipsit de buna crestere??? Crezi ca te vom lasa sa-ti bati joc de memoria lui Didi Prodan? Primaria nu este afacerea voastra de familie! Terminati cu sovinismul pt ca exact cum ati venit puteti si pleca!!!

  14. Manea Răspunde

    Din pacate Didi era un betiv. Deseori a baut impreuna cu Kereskeny junior 🙂

  15. jupiter Răspunde

    PACAT CA AVEM ASEMENEA SPECIMENE IN CONSILIU JUDETEAN , BETIVII NICIODATA NU SUPORTA BETIVII , POATE ACEST MOS BPRIT ERA INVIDIOS CA FIUL SAU PE NU GABOR ESTE MAI BETIV DECIT ERA DIDI , DAR MOS BORIT FIUL TAU ESTE MAI BETIV DECIT TOATA UNGARIA SI ROMANIA LA UN LOC , BORITURA UNGUREASCA CE ESTI

  16. Buru Răspunde

    Cred ca Șandor vrea un nume unguresc categoric…..hai mai bn voi ăștia sa plecat din România….

  17. Buru Răspunde

    Ești un om fără tzara….scuze ca îți zic asta…

  18. Buru Răspunde

    Plm mutați-va dincolo de granița astea cu acte ungurești dacă tot vi le-ai făcut….cu siguranță de voi nu are România nevoie…sunteți niște lași….

  19. patriot Răspunde

    Sa-ti fie rusine fosila betivana, din care a rezultat alt betivan notoriu!!!!!!!!!!!! Cum si cu ce drept ai tupeul unei asemenea afirmatii? Sovini imputiti, beculetele, luminitele sau cum vreti voi sa le numiti se deschid, (aprind) in 30 nu in 01.12 ZIUA ROMANIEI. Betivanilorrrrrrrrrrrrrrr va bateti joc de noi? Eh stati ca nu v-ati spus ultimul cuvant. Daca raposatul Prodan se numea CSONGY BONGY KONGY era neaparat musai si obligatoriu stadionul sa-i poarte numele…Bleah scarbosenii si betivani ce sunteti (mentionez ca am participat la vot, dar nu in favoarea sovinismului)

  20. Reflector Răspunde

    O fi fost betiv nu stiu,dar stiu ca I s-a cintat imnul de 54 de ori.Si George Best a fost betiv si s-a drogat,iar englezii l-au facut Sir.

  21. Marius Răspunde

    ROMANIA TREZESTETE!!!!!!
    Oare cat ne mai lasam calcati in picoare, luati attitudine. In tara noastra suntem la mana strainilor. Fiti patrioti si aduceti-vaaminte de Avram Iancu!!!!

  22. Sandor Răspunde

    Da borâtura asta de unde a aparut?Iar a fugit de la psihiatrie?Asta a fost la psihiatrie de vreo trei ori,tot fugea in pijamale sa bea la o bomba pe Stefan cel Mare.Il gaseau cu militia.Saptamanal facea scandal la scoala 10 datorita vagabondului de fisu.Il scotea Ressler pe la el prin curte ca sa nu se faca de ras ca putea a palinca de la o posta.Un om de nimic ,nici nu stiam ca au putut sa-l primeasca in partid.Nici la nunti nu il invitau ca se imbata si voia sa urce ceterasu in varful casei.

  23. Romania Răspunde

    Pai cel mai mare jucator Roman pt.primar si cei din neamul lui a fost puscas ferent. Ei oricum nu se considera Romani!!!!!!!!@

  24. Razvan Răspunde

    dzeii tai de papagal chelios cu fata de bideu. Marsh in afara granitelor Romaniei, bai ! Daca nu stii cinsti un om viu macar cinsteste-l pe unul mort. “De morti numai de bine”, ai auzit de vorba asta ?

  25. Andras Răspunde

    Ce ai făcut Sany baci?O sa pățești ca in 96 când ai avut interzis in biserica pana a ajuns fiu tău viceprimar si te-a împăcat cu popii.Atunci a fost la pescuit ,parca la Bercu Nou,si s-a îmbătat rău si tot zicea ca vrea la femei ,prietenii au zis sa meargă la culcare dar el nebunul a plecat cântând.Dupa vreo doua ceasuri prietenii au mers sa-l caute si l-au găsit lângă un dig ,lângă o vaca care rumega ,plin de balega dar cel mai rușinos cu pantalonii in vine.La cât era de beat nici sa se piese nu mai era in stare da sa mai si reguleze vaca însă prietenii la nevoie se cunosc si după un timp au ajuns isprăvile lui la urechea pastorului care se pare ca nu a mai vrut sa-l primească la slujba .Acu nu o sa-l mai primească la consiliu de ce gafa a făcut iarăși.

    • gorilaz Răspunde

      Cum sa fake asta seks cu vache ca la ce are la el in pantalon nici cu potarnichia nu multumeste.Si maimuta are sperme mai bun ca el nu se vede ce copii retarde a facut.

  26. ionică Răspunde

    Din multe comentarii emană mai mult frustraea imensă a alegerilor locale pierdute cu 3:0 in Satu Mare de către partidele romănești.
    Prodan o fii fost el mare fotbalist? dar de și a beneficiat în plin de împlinirile carierei na mișcat un deget pentru fotbalul sătmțrean. Sa transformat ăntr/un sudist sadea și si dus traiul in intrigile din bucale.
    Eventual cine poate să contrazică aceste argumente so facă ăn loc de tyipuriturile electorale…

  27. M Răspunde

    Bravo Stef, aaa portalsm. cat ati incasat pentru circul asta? sau Adi plateste dupa nr de comentarii?

  28. M Răspunde

    Pt mine e tot una daca stadionul este numit Pop Vasile sau D. Prodan. Pe mine ma intereseaza sa vad un stadion ordonat si renovat.

    In paranteze, ma enerveaza foarte mult texturile gen numai cei buni pleaca, mai oameni buni hai sa fim sinceri prin simplul fapt ca moare cineva nu devine sfant. A fost si Didi cum a fost, dar sa nu-l facem sfant. Dumnezeu sa-i ierte pacatele, altceva nu putem spune.

    Repet pe mine nu ma deranjeaza, orice nume primesete stadionul, dar ma deranjeaza ca Stef a cumparat acest portal.

  29. attila Răspunde

    DOMNULE CONSILIER

    IN CALITATE DE CETATEAN AL ACESTUI ORAS,VA CER OFICIAL DEMISIA!!!!!!

    UN OM CARE SPUNE DESPRE DANIEL PRODAN CA N-A FOST UN JUCATOR BUN,DESI NE-A REPREZENTAT DE 54 DE ORI LA ECHIPA NATIONALA SI LA DOUA TURNEE FINALE JUCAND LA VREMEA RESPECTIVA CU CEI MAI BUNI FOTBALISTI AI PLANETEI,TREBUIE SA VA DATI DEMISIA .DUMNEAVOASTRA NU PUTETI SA-MI REPREZENTATI INTERESELE MELE SI AL POPULATIEI DIN SATU MARE.

    • Norick Răspunde

      Attila, pui de dac! Cum poti fi tu cetatean al orasului?? Eventual cetatean al satului din judet… 🙂 😀 😛
      P.S. si nu striga te rog cu tastatura… 😛 😀

  30. mama Răspunde

    Avem un potochi cobo care vrea să ,,conducă,, JUDEȚUL încă 3 ani. Vai de capul nostru.

  31. OPINIE Răspunde

    Nu poti cere unui om sa-ti dea mai mult decat are. Jignirile,nu sunt altceva decat frustrari a celui care le pronunta.De accea fiti multumiti ca sunteti cei, ce-i puteti ajuta pe cei frustati.Stati o clipa si va ganditi daca cei ce va jignasc spun adevarul.Cel ce jigneste pe sine se jigneste.

    • Mizeria udemerista Răspunde

      Sigur sa-i ajutam.Afara din administrație cu familia Kereskenyi,bețivii si violenti.Oameni care își bat joc in numele sovinismului împuțit udemerist de traditiile romanești de iarna si de memoria celui mai bun jucător de fotbal format in Satmar.Fiul actual primar!!! ,arestat de jandarmi pentru comportament agresiv si huliganic si stare de ebrietate la o competiție sportiva.Iar tatăl ajuns consilier județean prin nepotism,un alcoolic notoriu ,închis la psihiatrie singura lui calitate fiind ca știe sa înjure si sa vorbească porcos.Asa este aceste elemente sunt o jignire la adresa sătmărenilor.

  32. Marius Răspunde

    Rusine PSD si PNl, romani boieri care v-ati vandut ungurilor. Rusine pt ca nubsunteti romani adevarati si nu va aparati neamul, oare pt ca Pataki sa va mentina in functii.

  33. Marius Răspunde

    Pataki Csoba preșul consiliului judetean, ungurul care sustine sovinul asta. Asta ati votat asta aveti.

  34. Marius Răspunde

    Iesiti la Vot Dragi Romani pe data de 11 sa nu ajumgem in situatia in care acesti unguri sa ne conduca ai din parlament. Treziti va romani. Afara cu Pataki Csoba cu Keskerenyi si toti ungurii sovini caee sunt impotriva neamului romanesc!

  35. Norick Răspunde

    Scrie inca te rog cateva comentari. Tare ma distreaza… 😛 😀

    • Norik prostu satului Răspunde

      Doamne fer sa nu mori de ras!Mai bea o tărie sa fi tonifiat.Nu te uita ca îți zice lumea bețivan ratat ,tu razi boule,razi.

      • Norick Răspunde

        Sigur am avut dreptate ! Esti fara caracter,cultura si IQ.
        In schimb esti foarte bun la jigniri de 2 lei si la furat. Tipic speciei… 🙂 😀

        • Norik prostu satului Răspunde

          Bravo Norik,prostu satului!Bravo Norik bețivan ratat!Sovin împuțit așa cum spui ,tipic speciei!

  36. reflector Răspunde

    Bine ca a stat dosarul pentru denumirea salii de sport Ecaterina Both vreo 4 ani pe la Iles si a trebuit sa vina Coica<primar roman sa dea denumirea salii,in memoria unei mari sportive satmarene,iar acuma nu sunteti de caord sa dati denumire stadionului unui fost fotbalist satmarea pentru care sa cintat imnul de 54 de ori,sau asta deranjeaza?

  37. matroz Răspunde

    @Norik:doare a dracului sa se lege cineva de natia ta!!!!Ii iei apararea unui betivan si a fiului sau cum spun cei ce posteaza?Fara argumente decat cele aflate umbland dupa cai prin pusta,ii faci pe toti tarani etc.Mare neispravit esti Norik baci!!!Dar stai linistit se va termina si vremea voastra !

    • Norick Răspunde

      @matroz : despre ce vorbesti copile ? Eu am luat in aparare pe cineva ?? Unde ? Cand ?? Si mai vorbesti de betie ?? Dar asa se pare ca si Tu esti ametit de ceva/cineva…:-)
      P.S. se pare ca esti prea sensibil frate.Sau numai adevarul doare ??
      Vremea “noastra” abia acuma incepe.A voastra s-a terminat… :-)))))))))

      • matroz Răspunde

        @norik:viseaza ca e dracului de intelept.Ori nu intelegi ce scrii ori nu poti.Prin a vostra sper ca ai inteles bine,e vorba de unguri…Am de obicei gura aurita..La cata ingamfare si neamprostie aveti ,acolo veti ajunge.Kaput!

        • Norick Răspunde

          @matroz : si atunci la cine-i stramta pielea ?? Vezi ca iar’ iti face spuma gura de rautate. Si mai Tu vorbesti de sovinism??? Eu nu folosesc expresia “voi” in schimb, Tu tot timpul…:-P
          Cu mentalitatea asta comunista nu ajungem de la 1 la 2 niciodata.Te las sa gandesti despre ce am vorbit – pana acuma ai avut inteligenta sa intelegi – sau poate ai coborat deja cateva scari inapoi si esti intr-o oala cu inteligentii de mai sus tip marius, sau razvan, ca nu sunt in stare sa foloseasca un singur nickname si sa comporti cu ei un dialog civilizat … 😀 🙂

          • Norik Străinu

            Nebunule,care vremea voastră ?Cine sunteți voi?De la Mohács încoace nici nu știți pe unde dracu sunteți.De la Trianon behaiti in pusta!Nici berea nu mai ciocniti.Sa-ți mai zic si de opinca din vârful Parlamentului…Toți va credeți grofi,dementule, in Ținutul Satmarului a fost un singur grof mare si vreo trei mai mici.Iar voi restul ungurilor cu câteva mici excepții de militari sau slujbașii erați iobagi pe moșia grofilor.Iobagi adică țărani futuți,atât.Si așa cum spunea un Karoly intr-o scrisoare erați prosti ,puturoșisi si cerșetori si nici la oaste nu mergeați de fricoși ce erați.Asa ca a adus asta mercenari sa-i păzească moșiile si șvabi sa le lucreze.Voi nu stiati decât sa mergeți de sărbători la grof sa cereți făina si slana.Dute bă patriotu si revolutionaru lu peste ,bagă carnea sub șa si către granița ,ca ești cu 17 km in afara razei de acoperire.Parlitule!

          • Norick

            De obicei nu raspund la toti handicapati,dar cu tine fac o exceptie. Spune-mi te rog de unde ai aparut pe aceste meleaguri?? Din care codru?? 🙂 🙂

  38. M Răspunde

    Vad ca multi romani urla aici ca sunt anit alcool, dar totusi este foarte interesant ca barurile prospera, terasele sunt pline, iar in Romania se consuma de la an la an mai mult alcool. Dar aici nu bea nimeni, doar fam Kereskenyi. Foarte interesant, doar curve virgine vin sa comenteze aici.
    Uitati-va in oglinda inainte de a da cu parerea.

  39. Norick Răspunde

    @M: n-ai stiut, ca hotul striga: hotii !!… 😛 😀

  40. Ionut Răspunde

    Dumnezeule dar cata rautate din partea domnului consilier. Trebuie atacata orice initiativa????? Nu se mai poate face nimic in orasul asta? Ne mutam cu orasul in ungaria?

  41. Gigi Răspunde

    ar trebui sa il desfiintam noi pe acest ordinar si sa ii sustinem pe cei din ALDE cu demersul lor. Stadionul Olimpia trebuie sa poarte numele lui Prodan.

  42. Norik pârlit Răspunde

    @norik băștinaș .Din codru Slivam,pârlitule!Sub forma de pasare cântătoare,adică mai sus si mai înălțător decât un porc din mlaștina de la Hortobagy

    • Norick Răspunde

      Bine ciobane! Mi-ai facut seara mai fericita. Mersi inca o data.:-)
      P.s. Nu m-am suparat, ca fara furat nu poti nici macar sa respiri… 🙂 :-p

  43. Dobrin Răspunde

    Domnule K. Sandor, nu cred ca ati vrut sa vb asa despre singurul satmarean care ne-a scos in strada de bucurie. Ovidiu Ioanitoaia e un neanderthal al jurnalistilor, editor de show-uri sportive ieftine dar dvs cred ca urmariti cu totul altceva. Sovinismul asta o sa va omoare.

  44. stelica Răspunde

    Nene kERESKENY, vezi ca iar ti-ai intrerupt tratamentul….

  45. ionică Răspunde

    Din multe comentarii emană mai mult frustraea imensă a alegerilor locale pierdute cu 3:0 in Satu Mare de către partidele romănești.
    Prodan o fii fost el mare fotbalist? dar de și a beneficiat în plin de împlinirile carierei na mișcat un deget pentru fotbalul sătmarean. Sa transformat ăntr/un sudist sadea și si dus traiul in intrigile din bucale.
    Eventual cine poate să contrazică aceste argumente so facă ăn loc de tzipuriturile electorale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.