Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Accident cu patru maşini avariate la Satu Mare. Viteza excesivă şi alcoolul

etilotest1etilotest1etilotest1Un sătmărean de 30 de ani a reuşit performanţa de a avaria patru maşini, după ce s-a urcat beat la volan şi a circulat cu viteză excesivă.

În data de 16.12.2016,  în jurul orei 23:30,  polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un eveniment rutier  soldat cu pagube materiale,  produs pe raza localității Satu Mare.

Din cercetările la fața locului, polițiștii  au stabilit faptul că un sătmărean de 30 ani,  care conducea un autoturism pe Bulevardul Sănătății,  ajungând la intersecția cu strada Lalelei, pe fondul vitezei excesive,  a pierdut controlul asupra direcției de mers  și a acroșat un autoturism, după care a fost proiectat într-o autoutilitară,  care la rândul ei a fost proiectată într-un alt autoturism. Celelalte trei autovehicule implicate în evenimentul rutier,  se aflau parcate regulamentar pe marginea drumului.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.