Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

UPDATE. Accident grav pe ruta Carei – Tășnad. Patru încarceraţi. Un copil de o lună, decedat!

accident-indicator

UPDATE 2. În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul de o lună a decedat!

UPDATE: Un accident grav a avut loc în această dimineață între Carei și Tănad.

O întreagă familie, inclusiv un copil de o lună, a ajuns la spital în urma unui grav accident rutier petrecut în această dimineaţă în Ghenci. Tânărul şofer circula cu viteză când s-a izbit de un cap de pod iar ulterior a ajuns într-un canal. Toţi cei patru pasageri, printre care inclusiv un copil de o lună, au rămas încarceraţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed.

“La ora 09.10 a fost sesizat prin 112 un accident pe DN1F în apropiere de localitatea Ghenci. Un conducător auto de 25 de ani din Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul autoturismului, a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat într-un canal colector unde au rămas încarceraţi. El şi cel mai probabil soţia de 25 de ani şi doi copii de 1,9 ani respectiv unul de o lună, au fost transportaţi la spital. În funcţie de diagnostic se va încadra evenimentul. Traficul s-a desfăşurat pe un singur sens aproximativ 40 de minute după care s-a reluat normal”, a precizat Silaghi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.