Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Accident în lanţ lângă Racşa. DN 19 a fost blocat

accidentUn grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autospecială a avut loc în această după amiază pe DN 19, între Orașu Nou şi Vama, la intersecția cu drumul spre Racșa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul rutier a fost oprit între 13:45 și 14:20 ca urmare a accidentului.

Locțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat că accidentul s-a produs din cauza faptului că, aflându-se la volanul unui autoturism, o femeie de 32 de ani care venea dinspre Racșa spre drumul național, nu a acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 62 de ani. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectată într-o autoutilitară condusă, de asemenea, regulamentar de un bărbat de 26 de ani. 

În urma acestui accident, femeia vinovată de producerea evenimentului rutier a fost rănită ușor, iar șoferul în vârstă de 62 de ani a fost rănit grav. Ambele victime au fost transportate la Urgențe pentru investigații medicale. Niciunul dintre șoferii implicați în accident nu au consumat alcool. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.