Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Alo 112? Ambulanţa Satu Mare cară brazi! VIDEO

ambulanta-cara-braziAm trăit să o vedem și pe asta. În loc să transporte pacienți, șoferul unei ambulanțe din Satu Mare a decis să transporte brazi. Imaginile au fost surprinse astăzi de medicul stomatolog Călin Culcean și potate pe contul său de Facebook. 

”O alta dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: “de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să CĂRĂM tot feluri de nimicuri!”. Oare la aceste nimicuri s-a referit? Rușine!”, este mesajul transmis de Culcean alături de aceste imagini. 

Ambulanța care transporta brazii în locul bolnavilor are numărul de înmatriculate SM 39 AMB. 

Suntem curioși care va fi reacția conducerii Serviciului Județean de Ambulanță când va vedea aceste imagini. 

 

13 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Bine , dar erau brazi bolnave…. 😛 😀

  2. Volonte Maria Răspunde

    Culcean trebuie clonat.Baiatu asta e bun.
    Este dentist,nu medic.Medicii nu au timp sa se plimbe prin oraș sa piardă vremea.

    • Vocea Romaniei Răspunde

      Dacă vă uitați bine nu e brad. E unul dintre voluntarii aduși de dințaroșul culcean la spitalul județean așa cum a promis. Ce dacă seamănă cu el: ‘nalt ca bradu’ prost ca gardu’?

  3. Maria Răspunde

    Noroc ca este Culcean! Ce ne -am face fără el? Apropo, ambulanță nu are brancardieri, asta așa pentru cultura generala a publicului. Dar cine știe, poate un voluntar. .?

  4. figaro Răspunde

    Mie imi place cum isi incepe textul stomatologul: dovada de romanism! Adica mai baiatule, ceea ce s-a inatmplat este romansim? Adica doar romanii fac asa ceva in lumea asta? Este vorba despre un spirit national? Eu cred ca prea usor arunci in derizoriu cateva cuvinte sacre…

  5. Pupici Răspunde

    Din nefericire, doctorul are dreptate. Iar… Cei care comenteaza negativ atunci cand cineva striga adevarul fac parte tocmai din “cultura” romanismului actual. Ai dreptate prietene figaro; nu doar romanii fac asa ceva : mai fac rusii sau alte popoare relaxate… Dar parca noi vrem spre vest, nu-i asa? Va imaginati asa ceva in Suedia sau in Olanda? Daca din asa zisa ancheta administrativa va rezulta mazilirea soferului, acest lucru este gresit; el a fost trimis de cineva… Ce mai trebuie sa se intample astfel incat menajera spitalului sa fie demisa? In fine, poate stiti un post vacant de educatoare. Desi eu nu cred ca mi-as lasa copii pe mana ei…

    • Csaki Feri Răspunde

      Coica nu uită și nu iartă. Și-a asmuțit lătrăul pe papicioaie. Nu că aia ar fi vreo competentă, dar când e atacată de un personaj penibil că dințaroșul ăsta riscă să o facă să arate bine.

    • unul Răspunde

      Din nefericire nu pot sa-i spun dr acestui individ.Este un incult daca vb asa: se cara bolnavii ! BOLNAVII SE TRANSPORTA ! El poate ar trebui un pic carat! Iarasi pana nu se documenteaza despre situatie atunci sa nu posteze( adica mai exact inainte de a da drumul gurii sa vb, sa se asigure ca si creierul ii este conectat).eu am cateva vorbe: 1 daca esti prost,mai bine ai sta in casa .
      2 cand esti prost de mic, cand esti mare numai te joci
      3 cand nu stii ceva,nu afirma

  6. cumsecade Răspunde

    Stomatologul a aranjat cu soferul sa duca bradul ca sa o dea jos pe Oprisoaia, sefa de la Ambulanta, sa ii ia locul, ca sa fie mai aproape de UPU ,in caz de criza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.