Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Amenințări cu moartea la Satu Mare. Cine este vizat (FOTO)

protest-spirtalMedicul stomatolog sătmărean, Călin Culcean, a primit amenințări cu moartea din partea unora deranjați, probabil, de acțiunile intreprinse de acesta pentru a scoate la lumină neajunsurile sistemului de sănătate din Satu Mare.

Astfel, Călin Culcean a primit un mesaj pe Facebook de la un anume Marian Sandu (Cobra).

”Din cauza asta o să ai probleme foarte mari. Nu se știe niciodată când o să ai vre-un accident. Se poate întâmpla orice”, se arată în mesajul transmis de Marian Sandu (Cobra) medicului Călin Culcean.

amenintareStomatologul a postat amenințarea pe contul său de Facebook însoțită de următorul mesaj:

”Ce se întâmplă dacă îndrăznești să arați cu degetul către ceva ce nu funcționează normal în România. Acest exemplu (foto) este doar unul din zecile de amenințări pe care le-am primit de câteva săptămâni încoace. Unele voalate, altele directe. Acesta însă mi se pare incredibil, individul ăsta este cadru SRI, cel puțin așa se prezintă pe pagina lui personală. Am facut instantanee de pe pagina lui și azi am să trimit un mail către SRI să văd cine este acest domn și de ce mă amenință.
Îi anunț pe toți doritorii de senzații tari să nu creadă că intimidarea funcționează. Mai mult decât teama pentru viitorul nostru ca societate nu reușiți să-mi provocați. Eventual scârbă!
Celor care au afirmat că acțiunile mele sunt cu scop electoral le doresc un an nou mai bun. Unul cu mai mult discerământ și lipsit de ipocrizie. Poate interpretați că mă pregătesc pentru parlamentarele din 2020??!!
Aceast filmuleț a făcut înconjurul țării. Pe pagina mea sunt nu mai puțin de 1.100.000 de vizualizări. Mass-media a publicat la ore de maximă audiență clipul și milioane de priviri au fost ațintite înspre noi. Oare mai este cazul să vorbim de gravitatea gestului? Nu a murit nimeni, e adevărat, însă din nou credibilitatea acordată instituției a fost extrem de afectată. Din nou! Chiar nu se prind angajații și responsabilii că profesionalismul este vital în orice clipă, chiar și în ajun de Crăciun?
Așa cum am mai spus, voi continua să arat toate derapajele oricărei instituții. Alături de mine se strâng mulți oameni care doresc normalitate. Care doresc respect și responsabilitate. E atât de simplu!
Vom deveni un ghimpe în coasta celor care nu își fac treaba, a celor care nu respectă legi sau oameni, sau a celor care ne mint pentru a-și asigura îmbogățirea. Atât cât vom putea.
Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”.

14 comentarii

  1. Csaki Feri Răspunde

    De nu te temeai tăceai. De asemenea dacă nu îți trimiteai singur mesajul ca să ieși iar în evidență. Ești bolnav băiatul iar ce ai tu nu se tratează la UPU. E mai de durată. Spre binele satmarenilor sper să îți aducă moșul o cămașă albă cu mâneci luuuuuuungi…

    • unguru bulan Răspunde

      mai fasz geci de ungur imputzit de feri ai mare noroc ca astia e prosti (sri, politzia….), dai amenintari din clantza aia de bozgor kkcios, vezi sa nu ramai fara cioc!

    • Maria Răspunde

      Sa iti fie rusine ca folosesti numele decedatului…daca un membru al familiei tale ar deceda si eu as folosi numele acelui membru…oare cum te-ai simtii? Si sincer iti doresc sa ai parte de o suferinta MARE.. .progenitura ce esti

    • Dr Spinu Răspunde

      Ratiu și cu Simu sunt părtași la aberațiile acestui individ care după mine nu este sanatos.

  2. bancul cu UPU Răspunde

    unde vedeți voi amenințare cu moartea? ăla zice de accident.

  3. Volonte Maria Răspunde

    Culceane te victimizezi. O sa facă lumea front comun sa îți asiguram paza și protecția.

  4. silaghi felicia lucia Răspunde

    Jos RASISMUL.

  5. Vocea Romaniei Răspunde

    acum cică i se propune sex virtual pe facebook ca să poată fi șantajat. Omul e chiar bolnav. Adică dă accept la necunoscute pe FB cu ce scop? Să nu refuze lumea, ca o vedetă de treabă ce e? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.