Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Au fost reluate lucrările pe drumul județean Mădăras-Tășnad (FOTO)

terebesti2Lucrările privind reabilitarea Drumului Județean Mărăras – Tășnad din județul Satu Mare au fost reluate în această dimineață. Până în prezent a fost reabilitat tronsonul Tășnad – Cig și se părea că în acest an nu vor mai fi executate alte lucrări.

Potrivit celor declarate de primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciții, în această dimineață muncitorii au reluat munca pentru tronsonul Gelu-Pișcari, aproximativ 10 km.

Muncitorii au început să decoprteze asfaltul și în acest an se va ajunge până la fundația de piatră. Asfaltul nu va fi turnat în acest an pentru că nu sunt condiții optime. De asemenea, sunt șanse mari ca începând de luni să fie pornite și lucrările la tronsonul  Mădăras – Gelu. Și în acest caz, asfaltul va fi turnat abia anul viitor, când timpul o va permite. 

3 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Adica desteptii astia de la Diferit in loc sa astupe cat de cat gropile fac santuri mai mari? Cum dracu se va circula pana la primavara?

  2. Costica Răspunde

    Pana acum era drum judetean si primaria nu avea nici o vina cu starea dezastruoasa a drumului. Cum apar utilage cum sare doamna primar la declaratii. Daca fac si drumul acesta ca si drumurile comunale (drum, santuri, poduri ) supravegheate de primarul din Terebesti, pacat de banii cheltuiti, rabdarea soferilor etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.