Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Bătaie generală într-un club din Satu Mare. Un bărbat a ajuns la spital, muşcat de deget

bataie-clubO bătaie generală a avut loc azi noapte într-un club din municipiul Satu Mare. În altercaţie au fost implicate circa 10 persoane, împărţindu-şi pumni şi picioare după cum au apucat.

Martorii susţin că în scandal ar fi implicate persoane din Ţara Oaşului, venite acasă de sărbători, care, pe fondul consumului de aclcool, s-au luat la bătaie în club.

Administratorii clubului au solictat intervenţia Poliţiei pentru a-i potoli pe scandalii. Unul dintre ei a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare cu degetul muşcat.

Mai mulţi bătuşi au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie petru audieri.

Vom reveni cu detalii.

5 comentarii

  1. pop marius Răspunde

    au venit gutani acasa au 100euro ei sunt miezu acolo asteapta pachet de la mami intind gatu de foame papa clisa cu ceapa sa vina acasa cand a zbura porcu adica inveci guta maimuta

  2. Alt Satmarean Răspunde

    A sosit diaspora….,cei care ne dau lecții de corectitudine si cum sa votam…..pt ca ei sunt civilizați !!!!!!! Nu generalizez.

  3. fuhrer Răspunde

    bataie intre pauni si SWAGi.

  4. pieton Răspunde

    Razie la intrare in localuri, legitimati, si trimisi acasa la mamica lor intre cracii osenesti si puturosi , analfabetii dracului ar trebuii omoriti pe loc si atirnati la intrare sa nu mai intre in oras, sa miroase craci osencelor la tara la ei nespalatii dracului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.