Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Bucurie la PSD Satu Mare. Aplauze după exit-poll-uri

psd-bucurieBucurie mare în această seară la PSD Satu Mare după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la ora 19.00. Întreaga echipă de campanie a PSD Satu Mare, în frunte cu președintele Aurelia Fedorca, dar și cu candidații Gabriel Leș, Ioana Bran, Octavian Petric dar și ceilalți au așteptat cu nerăbdarea primele exit-poll-uri.

În momentul în care acestea au fost prezentate de televiziunile naționale, toți membrii PSD prezenți în sală au aplaudat.

Aurelia Fedorca:Este o mare bucurie. Ne bucurăm că la nivel național am obținut aceste rezultate pe măsura muncii noastre, pe măsura programului nostru de guvernare. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, care ne-au susținut și în campanie, dar mai ales astăzi, în ziua votului, și așteptăm cu nerăbdare să aflăm rezultatele de pe județul Satu Mare”.

Gabriel Leș:Este un rezultat care arată că programul de guvernare pe care PSD l-a propus românilor este credibil, sustenabil și realizabil. A fost o campanie extrem de solicitantă, dar frumoasă, pentru că am reușit să ne întâlnim cu cetățenii, și asta se vede din rezultatul pe care l-am obținut la nivel național. Așteptăm și rezultatele pe județul Satu Mare care este foarte important pentru noi”.

Ioana Bran:În primul rând mulțumesc întregii echipe PSD, tuturor colegilor, pentru munca pe care au depus-o și efortul care l-au făcut pentru acest rezultat, care este dovada muncii tuturor colegilor și a programului bun pe care-l avem. Noi ne dorim să ajungem cât de repede se poate acolo, să ne punem pe treabă, să muncim și să implementăm programul”.

Octavian Petric:Singurul partid care a avut un program de guvernare a fost PSD. Iar cetățenii au votat în cunoștință de cauză. Acesta este rezultatul efortului partidului și a președintelui Liviu Dragnea. Eu spun că acest rezultat oglindește munca PSD, iar oamenii au ales un program sustenabil”.

Aurelia Fedorca spune că nu a fost un vot negativ ci unul constructiv, pentru oameni. În ceea ce privește prezența la vot în județul Satu Mare, Fedorca a spus că se aștepta să fie atât de scăzută, mai ales că mulți sătmăreni sunt plecați la muncă în străinătate, dar a adăugat că este comparabilă cu cea din 2012 și 2008. 

psd-bucurie1

8 comentarii

  1. Coco Răspunde

    Sa nu va mai plingeti ca va mor paritii/copiii prin spitale !!! Sa va fie rusine…de fapt, sper sa va stea bine cu un pumn in gura marca PSD.

  2. Marius Răspunde

    Uitati-va la pozele din spate cu liderii istorici, govor, ponta, rus hahahahaha.

  3. Alt Satmarean Răspunde

    Unde ați fost tehnocratilor de la vot???? Poate la săniuș la Cavnic ca v-ați dus cam la vale!!!!! Cat ați mai rămas? 21%?!!!!!! Ha ha ha .Sau ați început să vedeți și voi realitatea!!!!!!!

  4. Alt Satmarean Răspunde

    Diaspora….diaspora….unde e????? Nu am văzut cozi? S-au remediat problemele din trecut? …..ati fost sunteți dezamăgiți?…….sau erați în drum spre casă?….

  5. obiectiv Răspunde

    Văd în imagine o figură de comunist înrăit care dă amprenta trecutului pe imaginea comunistoidă a acestui partid.Îl chiamă Ţou.Mi-l amintesc de pe când era şeful UTC-iştilor pe oraş sau judeţ,nu-mi amintesc bine, când ne ţinea o lecţie de propagandă ce voia să preîntâmpine ,,scurgeri necontrolate” în contactele cu străinii.Zicea el cu o figură autoritară:,,Oricine vă întreabă…spuneţi că suntem mândri de ce am realizat.”Se pare că i-a priit şi democraţia.Celelalte figuri au o singură caracteristică:mediocri.

    • Vaida Răspunde

      Si eu il știu iar după 89 a fost luat de mila la spital la aprovizionare-administrativ chiar dacă a trecut pe la Ștefan Gheorghiu iar dupa aia încet încet a scos capul iar între oameni. Un UTC-ist veros si fripturist. Păcat ca PSD se pătează cu indivizi de teapa lui

  6. qwerty Răspunde

    nici Sergio Ramos nu mai poate salva Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.