Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!

psdCandidații PSD Satu Mare la Parlamentul României le mulțumesc zecilor de mii de sătmăreni din toate localitățile județului pentru că i-au primit în casele lor cu încredere și speranță, și-au spus problemele și au ascultat cu atenție programul de guvernare pe care PSD îl propune pentru ca mai mulți români să facă parte din clasa de mijloc, iar cei plecați să se poată întoarce acasă.

”Îi invit pe sătmăreni, români și maghiari, tineri și vârstnici, de acasă sau din străinătate să se prezinte duminică la vot. Avem o echipă de profesioniști și serioși, tineri și experimentați, cărora le pasă cu adevărat de oameni și care vin să muncească pentru sătmăreni: Ioana Bran este un tânăr antreprenor de succes, Octavian Petric – cel mai activ și mai eficient deputat sătmărean, Gabriel Leș – un profesionist în administrație. Avem echipa care vine să muncească serios pentru a dezvolta Satu Mare. PSD este singurul partid care a propus un program de guvernare coerent și singurul care a propus o schiță de buget pentru anul viitor, arătând că se pregătește serios de guvernare. Acestea sunt argumente pentru ca duminică sătmărenii să îndrăznească să creadă în viitorul lor în Satu Mare și în România”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Aceasta îi îndeamnă pe sătmăreni să voteze duminică pentru salarii și pensii mai mari, pentru un sistem de educație eficient, cu profesori care au salarii bune, pentru spitale moderne, curate și dotate, cu medici motivați, ca să nu mai fim nevoiți să ne căutăm sănătatea prin țări străine. 

”Avem creștere economică, iar prin programele PSD vom transfera această creștere în buzunarele tuturor românilor. Vă invit să votăm duminică pentru ca românii să-și găsească un loc de muncă bine plătit aici, acasă, iar cei plecați să se poată întoarce acasă”, a mai spus Aurelia Fedorca.

Liderul social-democrat a mai arătat că PSD a reuşit să ridice România de fiecare dată, iar în județul Satu Mare aleșii PSD au realizat proiecte care au modernizat localitățile.

”Guvernarea noastră a pregătit accesul României în Uniunea Europeană. Mai târziu, în guvernarea 2012-2015, am reuşit să readucem România pe creştere economică şi să creştem nivelul de trai al românilor. Salariile şi pensiile au crescut, România a ieşit din criza economică, spitale au fost redeschise, şcoli au fost modernizate. Asta arată că PSD ştie să guverneze şi să crească România”, a conchis Aurelia Fedorca.

42 comentarii

  1. Preda Răspunde

    115 candidați dintre cei 220 de candidați eligibili ai PSD sunt în cel puțin una dintre aceste situații: penali, incompatibili, în conflict de interese, au schimbat două sau mai multe partide, au întreprins acțiuni / declarații împotriva statului de drept sau alte fapte grave

  2. Jimmy Răspunde

    PSD i-ati distrus pe Romani si i-ati facut mai saraci ca sa va imbogatiti Voi ! Atata Timp cat ati fost la conducere , mai exact 26 ani,nu ati oferit o Viata decenta romaniilor v-ati batut numai joc de Poporul Roman IDIOTILOR DIN PSD …

    • Florica Răspunde

      Nu va e rusine sa ne cereti votul?! Ce ati facut in parlament pentru noi? Ati facut doar pentru voi. V-ati votat privilegii.

    • Miruna Răspunde

      Nu votez pe urmasii lui Iliescu si Nastase. PSD e un partid corupt, plin de penali, nereformat, atractiv numai pentru lichele, pentru cei hamasiti de functii.

    • Sanda Răspunde

      PSD e cel mai nociv partid de pe scena politica.

  3. Sătmărean Răspunde

    Știm foarte bine cine sunteți. Mai mult, sunteți conduși de un condamnat cu suspendare, care de azi e urmărit penal în alt dosar. Cum să votăm PSD?! Nu ați vrut să vă reformați. Parlamentarii voștri au votat legi cu dedicație. Ei au inițiat și susținut legi care asigură privilegii. Ei sunt inițiatorii zilelor negre din Parlamentul României, votând legi și în detrimentul celor care le-au oferit votul în urmă cu 4 ani.

    • Ion Răspunde

      Asa este. Bine-ai puncatat. Nu votez cu pesedistii.

    • Flaviu Răspunde

      Cum a votat Petric in martea neagra? Cum are tupeul sa ceara votul satmarenilor cand a votat de partea nelegiuitilor?

    • Observator Răspunde

      În Parlament a fost o orgie de pomeni electorale săptămânile trecute, dar câte se vor materializa? Juriștii spun că legea ”scoaterii celor o sută de taxe” e făcută în așa fel, cu bună știință, încât să nu poată fi pusă în aplicare. Iar pesediștii știu foarte bine treaba asta, pentru că știu cu ce imbecili creduli au de-a face. Ei nu se sfiesc să promită acum că scot taxe, pentru ca, odată ajunși la putere, să introducă alte taxe. Nu credeți? Păi uitați-vă la ce-a făcut Ponta, cu taxe pe benzină, taxa pe stâlp și taxa pe orice. Și totuși, la patru ani după minciunile sfruntate ale lui Ponta, vine Dragnea, cu alte minciuni, și mai sfruntate…

      • Vasile Nistor Răspunde

        Promisiuni desarte.La fel ca presedintele condamnat. Dragnea promite pielea ursului din pădure. El va da din banii pe care îi obține tot de la alegători plus comisionul lui, bani din taxe și impozite mărite după alegeri.

        • Ioana Răspunde

          Ne-am saturat de propaganda celui mai corupt partid din Romania, condus de un presedinte condamnat.

  4. Aurelian Răspunde

    NU VOTEZ PSD

  5. Aurel Răspunde

    SA VA FIE RUSINE CA FACETI ACESTE MANIPULARI MASIVE PRIN ABUZUL INCREDERII A ROMANILOR CA SA VA VOTEZE TRADATOOORILOR DE TARA CARE SINTETI PE O MANA CU CORUPTA BISERICA BOR …. JOS CU PSD-CIUMA ROSIE…Faptele voastre de abuz de incredere , manipulare in masa a Romanilor cu promisiunile micinoase numai ca sa ramaneti la putere se vad cu Ochiul liber si nunva va vota nimeni

    • Iancu Răspunde

      La asta se pricep, la manipularea opiniei publice. Numai asa pot prosti lumea ca sa-i voteze.NU VOTEZ CU URMASII LUI ILIESCU!

    • Bibi Răspunde

      Acest partid trebuie sa dispară din România . Ma mira faptul ca ii susțin atâția oameni , suntem o țara de oameni foarte limitați ca intelect, usor de cumpărat si păcălit. Păcat ca un partid ca PSD mai are adepți

      • Nae Răspunde

        Pesedistii sunt de un tupeu fără margini. Nici nu mă mir că tovaraşul Dragnea a fost capabil să invite morţii la vot.

  6. Sara Răspunde

    mi-a fost destul cu PSD. Ce sa mai votez? asistati social cu venituri mai mari decat pensia bunicului meu? oameni pilosi pusi pe liste de unchiu si matusa?

  7. Marcus Răspunde

    cand nu asfaltezi drumuri rurale/nu investesti in utilitati
    – cand nu investesti in scoli/educatie la sate
    – cand nu investesti in cabinete medicale la sate
    Te astepti sa:
    – ai o lume rurala conectata la civilizatie?!
    – ai o lume rurala educata/informata?!
    – ai o lume rurala sanatoasa?!
    Raspuns :Nicidecum!
    Aceasta lume trebuie tinuta asa, in stadiul actual doar pentru a fi amagita din 4 in 4 ani cu promisiuni electorale.
    Aceasta lume voteaza! Voteaza si pentru tine si pentru noi toti!
    Este electoratul cel mai usor de manevrat in scopuri electorale de catre partide. Iar partidul care stie sa faca acest lucru cel mai bine este PSD.
    Bazinul electoral majoritar al PSD il reprezinta tocmai acesti oameni…..needucati, necivilizati, bolnavi si care nadajduiesc o data la 4 ani ca le va fi mai bine.

    • Unul Răspunde

      Pesedistii n-au niciun interes sa se dezvolte tara. Ei vor sa ne tina in saracie, ca sa ne poata cumpara in prag de alegeri.

  8. Yon Răspunde

    Zeci de candidați cu dosare penale au fost puși de PSD pe listele pentru alegeri, iar șefiul Dragnea incerca sa ascunda acest lucru. Are grijă, în schimb, să spună că partidul lor s-ar fi reformat și că aduc oameni noi.
    Mare atenție, pe 11 decembrie votăm liste, nu candidați.
    Și pe aceste liste ale PSD se află persoane corupte care, în mod normal, nu ar avea ce să mai caute în Parlamentul unei țări civilizate.

  9. Pavel Răspunde

    Sa va fie rusine PSD pentru faptul ca dați speranțe deșarte sătmărenilor!

  10. Niculae Răspunde

    Din nou, o alta propaganda ieftina a PSD.

    • Valer M. Răspunde

      Nu mai votati PSD-ALDE!
      PSD este SINGURUL care, in loc sa explice cine este PSD prefera sa injure Guvernul Ciolos! Asta este modul de a conduce al comunistilor: prin ura si indemn la scandal si rautate! Asta intelege usor orice om batran sau de prin zona rurala. Si asta folosesc smecherii din PSD! Liviu Dragnea conduce PSD si un condamnat penal stie sa faca doar scandal. Doar nu credeti ca un puscarias care a avut norocul sa fie scutit de inchisoare este in stare sa explice civilizat ce ofera un partid! Partidul condus de el este o adunatura de scandalagii bogati.
      Asta vor sa se intample in Romania cei care voteaza PSD-ALDE? Vor sa fie condusa Romania prin scandal, ironie, rautate si frica.

  11. ahhahahaha Răspunde

    Mesaje electorale pentru cei saraci cu duhul.
    Am vazut ce poate pesede-ul…lasati pe altii.

  12. OPINIE Răspunde

    Candidatii P S D din Satu Mare sunt modesti ca pregatire. Niciunul nu a demonstrat nimic faptic ca ar merita sa ne reprezinte. E cea mai slaba echipa dupa revolutie. Au clamat mereu un cod de inegritatsemianal ……

  13. InimaDeLeu Răspunde

    Ati condus 4 ani orasul, dezumflatilor si l-ati lasat pe oltean sa faca praf ce a ramas din proiectele lui Gyuszi!
    Pentru asta nu o sa va ierte satmarenii niciodata!

    PSD – singurul partid care are tupeul sa participe la alegeri cu un presedinte de partid CONDAMNAT DEFINITV 2 ANI pentru “dezvoltarea unui mecanism complex de influentare a prezentei la vot cu scopul de a frauda alegeri”.

    Basta cu voi, dupa 12 decembrie rozetele la control pentru toate ciumetele din gasca rosie!

  14. Iaurentiu Răspunde

    Les Gabriel CEL MAI BUN CANDIDAT asta e clar. Restul sunt povesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.