Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Candidatul PRU, Vasile Ciocan, îi provoacă pe contracandidații săi (VIDEO)

vasile-ciocanCandidatul la Camera Deputaților din partea Partidului România Unită (PRU) Satu Mare, Vasile Ciocan, provoacă atât contracandidații lui, cât și posturile de televiziune locale la o adevarată dezbatere electorală.

Candidatul PRU spune că sunt unii contracandidați care refuză să participe într-o emisiune de dezbatere electorală alături de el.

”Consider că cea mai importantă formă de a ne prezenta programele și de a ne prezenta potențialul fiecare dintre noi, sunt aceste dezbateri. Din păcate, colegii mei contracandidați nu fac acest lucru. Lansez o provocare tuturor contracandidaților, Ovidiu Silaghi, Octavian Petric, Ioana Bran, Ioan Opriș, Erdei D. Istvan, Nagy Lorand, și alții. Prezența la această dezbatere ne-ar pune în postura de a ne prezenta potențialul pe care-l avem”, a spus Vasile Ciocan. 

16 comentarii

  1. Gicu Răspunde

    Daca tot mergeti sa votati PRU si daca vreti sa fiti convinsi ca iese cine trebuie, puneti stampila si pe PSD, dar si pe ALDE!!!!! Eu asa o sa fac, faceti si voi la fel!!!!!!!!!

  2. Gogu Frâna Răspunde

    Provocare la minciuni,la abureala,nu la “dezbatere”!!Pentru ca toti sunteti “limbuți” !!Demagogie pana in Certeze si-‘napoi !!

    • Mitruț Răspunde

      Petric și Ioana Bran asta i reforma PSD făcută de doamna primar sluga financiara a lui Dragnea.Votez cu Ciocan .

      • ion Răspunde

        ca doar fica primaritei din negresti este sefa de cabinet a domnului DRAGNEA!….CE VA MAI PROSTESC PE TOTI!))))

  3. matroz Răspunde

    @all:Eu voi vota PRU.Cred ca merita ,dar este si un vot impotriva UDMR.Aceasta asociatie,uniune ,cum vreti sa-i ziceti trebuie scoasa din politica.Nu a facut decat sa aduca perversitate in mediul politic si discordie in mediul national.Un prag de 10% pentru accedere in parlament i-ar lasa fara obiectul urii impotriva poporului roman,i-ar inregimenta in partide bune sau rele.Succes Vasile Ciocan !

  4. Dacul Răspunde

    Votez PRU .Ungurii votează cu UDMR indiferent de cine ai reprezinta.

  5. Eses Răspunde

    Ioana Bran nu a fost la nici o confruntare directa cu vreun contracandidat.Se poate și asa.Bani sa ai ca restul numai contează. V a fi încă o mută în Parlament trimisa de noi sătmărenii culmea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.