Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Câștigătorul Chefi la Cuțite s-a mutat la Satu Mare. Ce a făcut de Crăciun (FOTO)

voicu1Câștigătorul ultimei ediții a concursului Chefi la Cuțite, Florin Cristian Voicu, s-a mutat la Satu Mare. A petrecut, după foarte mulți ani, și primul Crăciun în orașul nostru.

Colindătorii au fost primiți atât cu bucate tradiționale, gătite de soția sa, Martina Voicu, cât și cu produse mai speciale făcute chiar de el. Le-a pregătit colindătorilor creveți cu sos de portocale, rulouri cu castravete de brânză de capră cu smântână și rodie, frișcă sărată cu creveți și avocado, salată de fructe cu piept de rață, mușchiuleț Wellington cu sos de vin roșu, iar ca desert a oferit trandafirul special pe care l-a prezentat și la emisiunea Chefi la Cuțite, dedicat special soției lui.

Cristian Florin Voicu a precizat că s-a stabilit deja la Satu Mare. Momentan locuiește în chirie dar are de gând să-și cumpere, împreună cu familia, o casă la Satu Mare.

În prezent, se află în discuții avansate cu un restaurant din Satu Mare unde, cel mai probabil, va lucra din ianuarie.

”Avem un plan de viitor foarte frumos. Am venit în Satu Mare pentru că vreau să fac ceva frumos aici. Am ales Satu Mare pentru că de aici este și soția mea și nu am vrut să merg într-un oraș foarte mare pentru că vreau să fac ceva frumos aici la Satu Mare și să ridic puțin nivelul bucătăriei aici, împreună cu alți colegi de-ai mei, chef Cristi Popovits și alți prieteni”, a declarat pentru PortalSM, Cristian Voicu.

Acesta a mai adăugat că este foarte posibil ca în viitor să-și deschidă și un restaurant la Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.