Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

CJ dă asigurări că iarna nu ne va lua prin suprindere. Contracte de deszăpezire

deszapezire (5)Conducerea Consiliului Județean dă asigurări că au fost încheiate contracte pentru deszăpezire a drumurilor județene și că iarna nu ne va lua prin suprindere. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea CJ face câteva precizări în acest sens.  
 
”Judeţul Satu Mare-Consiliul Județean, în urma derulării procedurii de achiziţie publică prin licitaţie deschisă „Întreţinere curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene (noiembrie 2014 – martie 2018) ” a încheiat patru acorduri-cadru de servicii pe zonele Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș  cu durata acordurilor cadru de 41 luni până la data de 31 martie 2019. În baza acestor acorduri-cadru se încheie contracte subsecvente aferente lunilor de iarnă.
 
Acordurile–cadru împreună cu contractele subsecvente  pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Satu Mare ( www. cjsm.ro/Activitate/ Drumuri).
 
Pentru  buna desfășurare a circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene în condiţii de siguranţă în timpul iernii, asigurăm locuitorii județului Satu Mare că sunt încheiate contractele pentru deszăpezirea acestor drumuri”, se arată în documentul citat. 

Un comentariu

  1. Gicu Răspunde

    Ohoho, nu ne temem de asta. Curata Florisalu si zapada care nu apuca sa cada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.