Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Clarificări. Adevărata declarație a premierului Orban despre autostrada spre Satu Mare

kereskenyiClarificări. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a postat astăzi, pe contul său de Facebook, adevărata declarație a premierului maghiar, Viktor Orban, cu privire la autostrada spre Satu Mare. 

“Domnul primar Kereskényi Gábor mi-a prezentat multe probleme din oraş, iar printre altele, am convenit despre prelungirea autostrăzii M3. După ce ajung înapoi la Budapesta, vom discuta cu Guvernul Ungariei să prelungim autostrada până la graniţa României, la punctul Csengersima-Petea. Acesta înseamnă construirea unui tronson de 40 de kilometri prin care sătmărenii vor avea acces la reţeaua europeană de autostrăzi” – a declarat prim-ministrul Orbán Viktor.

Declaraţiile premierului Ungariei de astăzi au fost traduse eronat de persoana responsabilă, aceasta afirmând că Viktor Orban ar dori o autostradă de la Satu Mare spre Ungaria.

 

6 comentarii

  1. BUDI Răspunde

    ATOSTRADA SPRE RommANIA?!?! Mai bine nu ne lasati sa pornim spre Europa de vest ca rade lumea de noi :))

  2. satmarean Răspunde

    Unde am ajuns fratilor? Ungurii ne fac autostrada? ca ai nostrii se caca pe noi….ai de PLM Romania…

  3. spectator Răspunde

    normal ca fac autostrada ca doar refac drumul imperiului care a scis sute de tone de aur si argint din Romania…unde mai pot ei taia atata padure in ungaria cate pot taia la noi si apoi cum ajunge la ei daca nu fac autostrada? asa ca lasati bunele intentii ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.