Ultima actualizare: azi, 14:50

Locale

Consiliul Judeţean a dobândit un spaţiu central. Îi caută destinaţie!

fosta-cantina-a-partidului-satu-mareConsiliul Judeţean Satu Mare a intrat recent în proprietatea fostei cantine a partidului, din vecinătatea Muzeului Judeţean.

Preşedintele Pataki Csaba a declarat astăzi, în şedinţa de Consiliu Judeţean, că s-a comandat o expertiză pentru a se vedea starea clădirii, el dorind să mute aici o parte a Bibliotecii Judeţene.

“În prima fază comandăm un studiu, să vedem în ce stare este clădirea, să căutăm ce suportă ca şi construcţie, dacă necesită investiţii de rezistenţă. Pe urmă normal că va fi o dezbatere între noi, va fi de utilitate publică, să ne scutească de alte cheltuieli. Nu ascund ideea că dacă rezistenţa ne permite ar fi un spațiu ideal pentru ceea ce înseamnă partea de cărţi vechi şi rare a Bibliotecii, împreună cu cărţile vechi existente la nivelul muzeului. Se pot lega printr-o pasarelă cele două clădiri şi să fie o gestiune comună, respectiv sala de spectacole care este acolo poate fi utilizată de toate instituţiile Consiliului Judeţean şi astfel am putea avea o sală de spectacole proprie”, a declarat Pataki Csaba.

Clădirea a fost câștigată de Consiliul Județean Satu Mare, în instanță, după mai mulți ani de procese.

Un comentariu

  1. credula Răspunde

    Cand am sa vad pasarela dintre Muzeul judetean si fosta cantina a partidului o sa dau o slujba la biserica pt. toata conducerea CJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.