Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

DACIAN CIOLOȘ SUSȚINE PNL și este în echipă cu PNL! Pentru Guvern și majoritate după 11 decembrie!

ciolosMESAJUL PREMIERULUI DACIAN CIOLOȘ, PENTRU ALEGERI
 
Dragi români,
 
Dincolo de reforme, Guvernul pe care îl conduc a început un alt mod de a guverna: sincer, onest, transparent, atât cu cheltuirea banului public cât și cu luarea deciziilor. Un mod de a guverna așa cum mi l-am dorit de la toți cei care au guvernat țara până acum. Un mod de a guverna de care România are nevoie nu numai ca să se dezvolte, dar și pentru ca românii să recâștige încrederea într-un stat care acționează pentru ei, nu împotriva lor.
 
Pentru asta am acceptat mandatul de premier într-un guvern independent. Și sunt pregătit să mă angajez și să-mi asum o nouă guvernare pentru continuarea unui astfel de mod de a administra interesul public.
 
Însă este nevoie de mai mult.
 
Tot ceea ce am făcut în acest an poate fi desfăcut și făcut altfel în câteva luni. Amintiți-vă ce s-a strigat în stradă, în noiembrie 2015. Gândiți-vă unde ne duc corupția, indiferența, minciuna.
 
Din păcate, pașii pe care i-am făcut înainte nu sunt ireversibili.
 
Pentru ca aceste proiecte bune să continue, viitorul guvern va avea nevoie de susținerea unei majorități politice solide, formată din oameni integri, dedicați interesului țării, în jurul acelorași principii de guvernare. Aceasta este esența Platformei România 100 – un set de valori și direcții clare de acțiune, în care eu cred și pentru care mă angajez după 11 decembrie.
 
Două dintre partidele care candidează pentru Parlament susțin Platforma România 100. Le mulțumesc pentru asta, le mulțumesc membrilor lor și tuturor celor care vor altceva de la politică. Le mulțumesc pentru ca au înțeles și au avut curajul să își asume valori și principii pentru guvernare, înainte de orice promisiune electorală.
 
USR este un partid tânăr, purtător de multe speranțe, în plină consolidare, un partid care urmează să dovedească trecerea de la bune intenții la fapte. Un partid nou, cu oameni noi, dintre care, cu câțiva am avut plăcerea să lucrez în guvern anul acesta.
 
PNL este un partid cu tradiție democratică de aproape un secol, partid care, în ultimul sfert de veac, a trecut prin multiple transformări și evoluții. E un partid pe care îl cunosc destul de bine. Au fost greșeli, dar au fost și momente în care a arătat că se poate transforma pentru a merge înainte. Cred că PNL este partidul care a început să înțeleagă ce așteptați dumneavoastră de la clasa politică și a demarat un proces de schimbare – un prim pas asumat prin eliminarea de pe liste a candidaților cu probleme penale, printr-o infuzie de candidați noi pentru alegerile parlamentare.
 
Am văzut că unii se grăbesc să spună că aș fi nehotărât, că nu îmi asum lupta electorală. Dimpotrivă, sunt foarte hotărât.
 
Sunt hotărât sa rămân consecvent credinței pe care o am în viitorul acestei țări, în schimbarea de care ea are nevoie. Sunt hotărât să nu fac compromisuri de dragul vreunei funcții sau doar pentru că „așa se face” în politică. Sunt hotărât să-mi țin cuvântul dat și să-mi asum cu bună-credință partea de responsabilitate care îmi revine.
 
Democrație înseamnă că guvernarea revine celor pe care-i alegem în Parlament și care reușesc să formeze o majoritate. PNL și USR mi-au propus să mă susțină pentru a continua să conduc Guvernul dacă, împreună, vor susține o majoritate parlamentară.
 
Votul dumneavoastră din 11 decembrie va spune asta. Dacă răspunsul este pozitiv sunt pregătit și hotărât în decizia ca împreună cu aceste partide și cu toți cei care vor ca România să meargă înainte, să construiesc o guvernare responsabilă, deschisă și onestă pentru următorii 4 ani. Îmi doresc ca integritatea, transparența în cheltuirea resurselor și luarea deciziilor, numirile în funcții în temeiul competenței și profesionalismului, să fie regula, nu excepția sau doar teme de discurs politic.
 
Sunt gata să mă angajez în acest proiect și deoarece, pentru mine, nu este vorba doar de nevoia de a avea sprijinul unor partide politice pentru a guverna. Este mult mai mult și mult mai important decât atât. Este vorba de a face o alegere clară pentru un nou mod de a face politică și de a guverna. Este vorba de a face o alegere clară între trecut și viitor, pentru o Românie a bunului simț, a respectului pentru munca cinstită și împotriva perpetuării corupției, minciunii și populismului.
 
Este o alegere pe care vă invit să o facem împreună, toți cei care credem că România nu-și poate permite să se întoarcă la ceea ce a fost.
 

148 comentarii

  1. ioana Răspunde

    Foarte important ca PNL sa câștige aceste alegeri . Reforma începută de Cioloș trebuie continuata si aceasta se poate numai cu sprijinul PNL .

    • Vasile Răspunde

      Ciolos e o minte luminata, un om de bun-simt, bine pregatit, foarte bun pentru a conduce Executivul si dupa 11 decembrie.

      • Ghio Răspunde

        Minciuni de la Pnl , votez PSD .

        • Teofil Răspunde

          Bați câmpii, Ghio! Votează cu cel mai corupt partid și va fi vai de viitorul României!

        • Dana Răspunde

          Votează mafia mai departe ! Mai bine ne lași si pleci din țara ! Cu îndoctrinați ca tine sta România in loc

        • Dan Răspunde

          Nu va lăsați manipulați.Dacian Ciolos- prim ministru!

        • Grigore Răspunde

          Domnule si eu doresc din toata inima sa dispara definitiv PSD-ul , sa nu mai fie la guvernare. Sunt mai multi cei care depind de pomenile acestor hoti decat oameni cu picioarele pe pamant care lucreaza in economia reala , singura sansa e ca noi sa ne unim exemplar ca atunci cu Iohannis sa iesim cat mai multi la vot! Pe langa asta fiecare sa dam telefoane la parinti , la rude si prieteni din tara sfatuindu-i sa nu voteze ciuma rosie si mai ales sa iasa la vot !

        • Camelia Răspunde

          Voi chiar vreți să vedeți un penal în fruntea guvernului! Aveți ambiție, nu glumă.

          • satmarean

            Domnul Dragnea nu poate fi premierul țării, conform legilor în vigoare.
            Legea 90 din 26 martie 2001, actualizată în 2011, spune aşa, la art. 2:” Pot fi membri ai Guvernului persoane care au cetățenia română şi domiciliul în țară şi se bucură de exercițiul drepturilor electorale, NU AU SUFERIT CONDAMNĂRI PENALE, şi nu se regăsesc în cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I, titlul IV din legea 161/2003″.

      • Ghio Răspunde

        Deocamdată, dupa cum arata sondajele, va fi o alianta PSD, ALDE SI PRU, o alianta penalo extremista, in care va curge nu mai lapte si miere, pentru toti Romani exact cum a fost si pana acum.. Corupti si penali trăiesc in puf, iar restul cum or putea…

        • Lena Răspunde

          Degeaba.Nu scapam de ciuma rosie, ii voteaza varsta a treia si prostimea!

          • tractorista

            Ce zici Lena , facem un test pentru stabilirea IQ-ului nostru ? Eu sunt votanta PSD . Ca tot te-ai pronuntat asupra prostimii , ca o desteapta ce esti .

          • Jean

            Tu pizda, ciuma rosie nu exista decat in mintea ta, aia afectata de sifilis. Febra sau ciuma galbena exista insa si e periculoasa rau de tot. Da to o sa mori oricum de sida sau sifilis asa ca nu vad de ce te intereseaza despre ce culoare are ciuma…

    • Traian Răspunde

      Foarte bun mesajul premierului pentru romani. Ciolos merita sa ramana premier si dupa 11 decembrie.

    • Dan Răspunde

      Ciolos a dovedit in acest mandat ca e un bun premier, ca tot ceea ce face e in interesul romanilor.

    • Florica Răspunde

      Pentru o buna administrare a tarii urmatorul Executiv trebuie sa plieze programul pe principiile Platformei România 100 – un set de valori și direcții clare de acțiune.

    • Teofil Răspunde

      Desemnarea lui Ciolos ca premier al unui guvern PNL-USR e singura optiune sanatoasa pentru Romania!

    • cucu Răspunde

      Ciolos chiar a facut ceva. arre sustinere si credibilitate.

    • Sătmărean Răspunde

      Cioloș e cea mai bună variantă de premier, după 11 decembrie. Dânsul a venit cu un nou stil de a face administrarea țării. Integritatea, transparența în cheltuirea resurselor și luarea deciziilor, numirile în funcții în temeiul competenței și profesionalismului sunt câteva dintre preocupările sale. Mult succes!

    • Mirela Răspunde

      Opinia mea e ca PSD nu va obtine dupa redistribuire 50% din voturi, fapt pentru care Iohannis il va desemna pe Dacian Ciolos.

    • Sătmărean Răspunde

      Rezultatul alegerilor din 11 decembrie va afecta, în bine sau în rău, viaţa fiecăruia dintre dumneavoastră. Nu e vorba să alegeţi răul cel mai mic, nici că nu aveţi de unde alege, nici că toţi sunt o apă şi-un pământ. Dimpotrivă. În ciuda zgomotului de fond produs de false dezbateri şi diversiuni de tot felul, alternativele pe care le aveţi în faţă sunt două. Complet opuse. Prima, propusă de Partidul Naţional Liberal, este drumul României înainte, către Europa bunăstării, a legii şi a cetăţeanului respectat de stat. E un drum greu dar sigur, nu e presărat cu roze şi nici pavat cu promisiuni aurite. Cea de-a doua stă pe o farsă strălucitor ambalată şi duce România înapoi, către subdezvoltare, viaţă cenuşie şi viitor incert de marginali ai Europei.

      Citeste mai mult: adev.ro/ohk4hx
      http://adevarul.ro/news/politica/votul-duce-romania-inainte-1_584166565ab6550cb80cefb2/index.html

    • Ghio Răspunde

      Minciuni cu PNL

      • Stela Răspunde

        Tu ești chiar dus, ori te prefaci?

      • Ion Răspunde

        Zi o minciuna PNL mai Ghio ! Ca eu iti spun câteva PSD

      • Dorin Răspunde

        Romani, nu va lasati pacaliti de PSD si ALDE, votati PNL sau USR, sa-l avem pe Ciolos premier! Va fi clar mai bine decat cu Tariceanu, Basescu sau un necunsocut din PSD. E simplu. Ultiml Parlament cu majoritate PSD-ALDE nu v-a lamurit? Pe 11 decembrie avem ocazia sa scoatem Romania din sant.

    • Ghio Răspunde

      Ce reforma ? Exemplu ?

      • Trahanache Răspunde

        Ai și-n materialul de prezentare suficiente argumente pentru care trebuie să-ți dai pumni în cap, pentru faptul că votezi cu PSD, nu cu PNL, partidul ce duce România înainte.

    • Viorica Răspunde

      Ciolos-premier e solutia cea mai buna pentru Romania.

    • roman Răspunde

      Voi vota Ptr Dacian Ciolos!!!!

    • Crina Răspunde

      BAFTA PNL!

    • Gratian Răspunde

      Unii oameni spuneau vrem România înapoi. Eu cred că e bine să vrem o Românie înainte. Votez PNL.

    • x Răspunde

      sa va iau mortii in **** de retardati! pnl psd alde etc. sunteti toti niste gunoaie imputite! MUIE pnl psd alde udmr etc

    • George Răspunde

      Guvernarea Cioloş una rezonabila. A fost un an de întreținere, de eforturi, de reparații şi proiecte. Dar guvernul acesta a facut tot ce trebuia să facă: a aprins becul!

      • Henrieta Răspunde

        Dacă a reusit să mențină o anumită stabilitate intr-o perioadă deloc ușoară, probabil ar fi bun și să guverneze de-adevăratelea. Doar că promisiunile Psd sînt prea gogonate, că să nu zgindare frumos urechile naivilor nostri alegători.

      • Felicia Răspunde

        Nu lasati becu sa se stinga! Raminem in bezna.
        Pe 11 decembrie iesiti cu totii la vot!

        • Ioana Răspunde

          Mai avem o săptămână. Să convingem lumea sa voteze fără PSD si ALDE!

          • Flaviu

            Important e sa mergeti la vot. In rest, voteaza fiecare cum crede de cuviinta. De-aia e o tara libera. Eu Votez PNL.

          • Cornel

            Dragi satmareni, dragi anti Psd…sa indemnam cat mai multi tineri sa iasa la vot si da voteze cu oricine doresc, mai putin cu psd si alde!!!!!!

          • Gheorghe

            convingi tu pe pizda ma-ti

    • Alina Răspunde

      Agresivitatea discursului de campanie al PSD arată un singur lucru: frica de votul din 11 decembrie. Șeful PSD, Liviu Dragnea, l-a scos în față deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie și a îndepărta oamenii de urne. Dar adevărul trebuie cunoscut. Dle Dragnea, iată câteva date pe care să le scrieți la flipchart:
      – Niciunul dintre cele 200 de proiecte depuse de guvernarea PSD nu a fost eligibil pentru finanțarea prin Planul Juncker pentru investiții. Din incompetență, lipsă de expertiză, superficialitate – spuneți-i cum vreți.
      – Milionul de locuri de muncă din programul de guvernare PSD a rămas o glumă proastă.
      – An de an, guvernarea PSD a tăiat investițiile publice în mod iresponsabil, în timp ce România ducea lipsă de autostrăzi, de spitale, de școli bine utilate, de modernizarea satelor, de locuri de muncă.
      – Guvernarea PSD a împovărat și mai mult contribuabilii din România, cu 40 de taxe nou introduse și majorate.
      – Prestația guvernării PSD în privința infrastructurii de transport a fost jalnică. Ponta nu a fost capabil sa construiască nici măcar un km de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanțul a ieșit pe minus: PSD a dărâmat mai mulți kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăștie s-a construit prost și s-a surpat.
      – În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat, de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000!
      – Jaful din banii publici a fost regulă și persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor.
      Nepăsarea și cultivarea deliberată a sărăciei au venit la pachet cu disprețul tipic pesedist față de cetățeni: blocarea votului în diaspora, corupție generalizată în administrațiile pesediste, promovarea oamenilor compromiși în funcții publice. PSD crede că cine țipă mai tare și aruncă cele mai multe grosolănii, își impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna și tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Și nici nu pot întoarce România în timp.

    • Sătmărean Răspunde

      În linie dreaptă, ultima săptămână de campanie…
      N-am decât o dorință: să nu-i văd mustața lui Dragnea zilnic la televizor, cu hârtiuțele colorate în mână, pe care a desenat dezvoltarea României.
      În rest, ieşiți si votați ce vă spun vouă inima şi neuronii!

      P.S.
      Eu votez pentru ca România să aibă viitor!

      • Roman Răspunde

        Nu uitați!!!
        – Niciunul dintre cele 200 de proiecte depuse de guvernarea PSD nu a fost eligibil pentru finanțarea prin Planul Juncker pentru investiții. Din incompetență, lipsă de expertiză, superficialitate – spuneți-i cum vreți.
        – Milionul de locuri de muncă din programul de guvernare PSD a rămas o glumă proastă.
        – An de an, guvernarea PSD a tăiat investițiile publice în mod iresponsabil, în timp ce România ducea lipsă de autostrăzi, de spitale, de școli bine utilate, de modernizarea satelor, de locuri de muncă.
        – Guvernarea PSD a împovărat și mai mult contribuabilii din România, cu 40 de taxe nou introduse și majorate.
        – Prestația guvernării PSD în privința infrastructurii de transport a fost jalnică. Ponta nu a fost capabil sa construiască nici măcar un km de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanțul a ieșit pe minus: PSD a dărâmat mai mulți kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăștie s-a construit prost și s-a surpat.
        – În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat, de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000!
        – Jaful din banii publici a fost regulă și persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor.
        Nepăsarea și cultivarea deliberată a sărăciei au venit la pachet cu disprețul tipic pesedist față de cetățeni: blocarea votului în diaspora, corupție generalizată în administrațiile pesediste, promovarea oamenilor compromiși în funcții publice. PSD crede că cine țipă mai tare și aruncă cele mai multe grosolănii, își impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna și tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Și nici nu pot întoarce România în timp.

        • Tudor Răspunde

          Rezultatul alegerilor din 11 decembrie va afecta, în bine sau în rău, viaţa fiecăruia dintre dumneavoastră. Nu e vorba să alegeţi răul cel mai mic, nici că nu aveţi de unde alege, nici că toţi sunt o apă şi-un pământ. Dimpotrivă. În ciuda zgomotului de fond produs de false dezbateri şi diversiuni de tot felul, alternativele pe care le aveţi în faţă sunt două. Complet opuse. Prima, propusă de Partidul Naţional Liberal, este drumul României înainte, către Europa bunăstării, a legii şi a cetăţeanului respectat de stat. E un drum greu dar sigur, nu e presărat cu roze şi nici pavat cu promisiuni aurite. Cea de-a doua stă pe o farsă strălucitor ambalată şi duce România înapoi, către subdezvoltare, viaţă cenuşie şi viitor incert de marginali ai Europei.

  2. Pop Gheorghe Răspunde

    Intr-adevar, pentru viitorul prosper al Romaniei, PNL trebuie sa castige alegerile. Succes PNL!

  3. Marcel Răspunde

    Cioloș este un premier onest si ma bucura faptul ca partidele de dreapta PNL si USR il susțin . Cu el premier avem o șansa pentru ca România sa se reformeze cu adevărat .

  4. Liberalul Răspunde

    Partidul Național Liberal consideră că România are nevoie de o reașezare corectă a statului în slujba cetățeanului pentru a readuce românilor speranța în justețea promovării valorilor democratice fundamentale.

  5. Opt Răspunde

    Ciolos este unul dintre cei mai buni priministri care i-a avut Romania vreodata!

    • Eva Răspunde

      Succes PNL, succes Dacian Ciolos, succes Romania!!!

      • Octavian Răspunde

        Spre deosebire PSD, liberalii dau dovadă de cumpătare şi de respect faţă de toţi cetăţenii. Pentru liberali sunt importante toate categoriile socio-profesionale.

        • Laura Răspunde

          Nu va fi deloc usor. Pesedistii au un bazin electoral constant de circa 30%. Si daca au un candidat nenorocit, un oligofren, o tirfa, un penal, un condamnat, un nimeni in drum, daca PSD cere sustinerea lui, acestia voteaza la comanda.

    • Maria Răspunde

      Guvernul PNL va acționa pentru țintirea ajutoarelor de stat, explicând că suma de 1 miliard euro în ajutoare de stat se traduce în cel puțin 2 miliarde de euro investite pe parcursul a patru ani.

      • Vasile Nistor Răspunde

        România are nevoie stringentă de un program de dezvoltare al ţării, iar proiectul propus de PNL reprezintă o soluţie foarte bună. Bafta PNL!

    • Sătmărean Răspunde

      Desemnarea lui Cioloş ca premier din partea PNL e binevenită. Multă baftă la alegeri!

      • Ion Satmarean Răspunde

        Prieteni,eu il vreau pe Dacian Ciolos Prim-Ministrul Romaniei si dupa 11 decembrie! Iesim la vot pe 11 Decembrie!
        Iata 10 argumente pentru care cred fara nicio indoiala ca Ciolos e cel mai potrivit pentru Romania:
        1. Nu face promisiuni pe care nu crede ca le poate indeplini.
        2. Daca isi da cuvantul, se tine de el.
        3. Cand greseste, recunoaste imediat si incearca sa repare.
        4. Nu are belciug in nas, de care sa fie tras.
        5. Nu incearca sa fie altfel decat ii e felul.
        6. El umple functia, nu functia il umple pe el.
        7. In loc de coloana cu politisti, se scoala mai devreme.
        8. Actioneaza ca un inginer, nu ca un politican.
        9. Gandeste Romania in Europa.
        10. Nu isi doreste puterea cu orice pret.

      • Ghita Răspunde

        E de apreciat ca PNL sprijină platforma lui Cioloș. Împreuna vor face lucruri bune pentr romani. E o varianta buna pentru România. Votul romanilor trebuie acordat PNL la aceste alegeri.

        • Liberalul Răspunde

          Duminică, 11 decembrie, să ieșim la vot și să votăm pentru viitor, să votăm partidul ce s-a reformat, neavând candidați penali, PNL-ul!

    • Maria Răspunde

      Dacian Cioloş e un politician onest care poate face schimbarea în bine.

      • Florin Răspunde

        Eu consider ca pentru binele Romaniei trebuie sa acordam votul PNL la aceste alegeri pentru a putea permite premierului Cioloș sa isi ducă la bun sfârșit proiectul pentru România .

    • Mirela Răspunde

      Ciolos-premier si dupa 11 decembrie!!!!

  6. PNL SM Răspunde

    Un om corect si merita sa fie sprijinit. E de apreciat ca PNL si USR il susțin.Am încredere ca vor înțelege si romanii cat e de necesar sa rămână Cioloș premier

    • Ion Satmarean Răspunde

      Reclădirea Naţională a României, programul de guvernare al PNL, are în centru ideea că statul trebuie să servească cetăţeanul,iar Ciolos-premier e cea mai buna solutie.

    • Pavel Răspunde

      Si eu cred in PNL si in Ciolos! Bafta!

  7. Ion Răspunde

    VAI DE **** VOASTRA, CU CIOLOS CU TOT!

    • On din SM Răspunde

      Frumos te stii exprima .Lipsa de educație asa se manifesta.

    • Iancu Răspunde

      Doar atata te duce capul? In afara de a jigni mai stii ceva? Succes PNL!

      • Ghio Răspunde

        Iancule voteaza Pnl – votezi Nicoara , deputat de ferentari PP DD , VOTEZI MUC cel mic . Asta da echipa . Vai

        • Trahanache Răspunde

          Sarmanul de tine, ai făcut o criză, iar acum debitezi numai prostii.

          • Ghio

            Nicoara – deputat de Ferentari si a candidat La PP DD . Criza este la Iancu PRU

        • Klau Răspunde

          Ghio – vine de la Ghiolban ? Sa știm si noi cu cine avem a face . La ce comentarii neargumentate ai , mai bine te-ai duce la sapa … de lemn

  8. Costica Răspunde

    Ce activi sunt postacii “ciolosi”

    • Liana Răspunde

      Dacian Cioloș este un premier potrivit pentru România si pentru acest moment .Dorinta lui de a continua reformele începute trebuie sa unească partidele si sa il susțină . apreciez susținerea PNL si USR pentru Dacian Cioloș. Sunt ferm convins ca vor înțelege si romanii ca este o varianta corecta.

    • Pluto Răspunde

      GO CIOLOȘ !!! CEL MAI CURAT PREMIER AL ROMÂNIEI DE DUPA REVOLUȚIE !TREBUIE SUSȚINUT DE TOATĂ ȚARA SA CONTINUE!

  9. Leon Apostolu Răspunde

    Adunătura de cretini ! Toate comentariile sun făcute de către postacii liberali si acoliții lor!
    Pe plan local sunteți varza ! Pe plan național, idem !

  10. Leon Apostoloiu Răspunde

    PNL satu mare nu depășește 15 – 18 %. UDMR:34…PSD 32… USR 6 ….alde 6 ….iar alții nu mai conteaza

  11. Gina Răspunde

    Ciolos e un om cu capul pe umeri, un premier rational, foarte bun pentru Romania. Cu un asemenea sef al Executivului vom avea un viitor frumos!

    • Ghio Răspunde

      Dorim in numele pensionarilor ca PSD sa guverneze tara !

      • Ghio Răspunde

        Nu votez Pnl – NU VOTEZ NICOARA care este deputat PP DD de FERENTARI CE CAUTA IN SM

        • Andrei Răspunde

          Vai de capul tau, Ghio! Cum de-ai rasarit pe aici si scrii numai tampenii?!

          • Ghio

            Nicoara – este deputat de Ferentari la PP DD , Stiai ?

          • Ghio

            Ha ha NICOARA – DRPUTAT DE FERENTARI LA PP DD , ce argument mai vrei ? Muck cel mic ?

          • Ion

            Ghio, esti chiar mult dus cu pluta.

          • Ce

            Ghio , ARE DREPTATE , AM VERIFICAT NICOARA ESTE DEPUTAT DE FERRNTERI LE PARTIDUL PP DD SI ACUMA CANDIDEAZA LA Pnl Satu Mare , rusine Vom vota PSD

        • Klau Răspunde

          Mai Ghiocel esti un postac extrem de slab pregătit . Da si tu argumente

          • Ghio

            Ha ha NICOARA – DRPUTAT DE FERENTARI LA PP DD , ce argument mai vrei ? Muck cel mic ?

          • satmarean

            Votam USR sau PNL partidele care il sustin pe Dacian Ciolos, ne-am saturat de psd si minciunile lor!!

        • Roman Răspunde

          Votam PNL. Dreptate si Adevar.

      • Ionica Răspunde

        Mă Ghio, cine ești de te erijezi ca lider al pensionarilor? În primul rând, nu te duce capul să fii lider. În al doilea rând, pensionarii nu sunt afiliați PSD, chiar dacă sunt mulți cei care s-au lăsat păcăliți de PSD.

      • Teofil Răspunde

        Sper ca tara sa fie guvernata de premierul Ciolos, si dupa 11 decembrie! Doamne ajuta!

      • Laur Răspunde

        Mai Ghio , PSD nu ajuta pensionarii , doar ii amăgește .Pacat ca încerci sa prostești lumea cu mesaje pro PSD

      • Ghita Răspunde

        Du-te, Ghio, la medic! Ai mari probleme !

    • Stela Răspunde

      Nu vom vota pe cine a furat si distrus tara ,au alungat oamenii din tara NU vom vota penali pentru binele nostru si imaginea tarii in strainatate vom vota PNL sau USR vrem oameni decenti pentru viitorul copiilor nostri vom sustine pe dl.Ciolos .

  12. dan Răspunde

    Nu cred ca in viitor Ciolos va rezista presiunilor politice ale PNL.Pnul nu avea nicio sansa fara Ciolos asa ca si la agatat la rever. Oricine si l-ar fi asumat pe Ciolos are de castigat, iar PNLUL a fost mai rapid. Cu cine altcineva sa iasa in fata? Cu Gorghiu, cu Blaga, Atanasiu, Voicu, Eugen Nicolaescu? Acesti sunt de nivelul celor de la PSD. Noroc cu Ciolos de care se leaga toti politicienii slabi, corupti, traseisti al PNL

  13. Mich Răspunde

    Eu cred ca implementarea oricărui plan de guvernare presupune oameni competenți și onești. Ciolos e si competent si e si onest.

  14. Vasile Nistor Răspunde

    Hârtia suportă orice fel de promisiune, dar oamenii destoinici, chiar dacă nu perfecți, sunt la noi, în PNL. Acesta este motivul pentru care e bine să nu te lași amăgit de hârtii, ci convis de oameni! Eu sunt pentru Ciolos-premier!!

  15. satmarean Răspunde

    Votez PNL,sustin Dacian Ciolos!

  16. Stela Răspunde

    Tot respectul pentru Dacian Ciolos.

    • Pe Răspunde

      Votezi Ciolos – votezi Albu ?

      • Pe Răspunde

        Votez ALDE !

      • Nicu Răspunde

        Da Albu este un candidat competent si onest . Nu planează asupra lui suspiciuni pentru fapte de corupți . Cat despre Silaghi si Ștef …. o stiu toti sătmărenii si rezultatul pe care il veți avea in 11 va arata ca nu mai puteți prostii lumea cu rahat ambalat in staniol

        • Ghio Răspunde

          Nicu ???? Sa ti spun de Albu ? Ce a facut cat a fost viceptimar in 2008 -2012 ? Doresti sa ti spun cat de onest a fost sau este ?

  17. mirela Răspunde

    Ce dracu a facut Ciolos si minunatul lui guvern??? NE-A VANDUT STRAINILOR!Romanii vad, nu sunt prosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.