Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Directorul de campanie al PSD Satu Mare a dezvăluit reţeta succesului

mihaliDirectorul de campanie al PSD Satu Mare, Gabriel Mihali, a dezvăluit, astăzi, într-o conferinţă de presă, trei dintre obiectivele pe care şi le-a propus din această postură, care au dus la succesul PSD din alegerile parlamentare, şi anume obţinerea unui mandat de senator şi a două de deputat.

La momentul când am acceptat să fiu director de campanie, eu mi-am asumat, sau mi-am propus, să scoatem doi deputaţi şi un senator, ceea ce s-a şi întâmplat. Pentru că nu vreau să vând secretele din campanie pentru că acestea costă bani mulţi, vreau să vă spun numai trei dintre obiectivele care le-am căutat să le atingem în campanie. Primul a fost unul foarte uşor: să nu ne atacăm competitorii politici pentru că nu acest lucru este în folosul comunităţii, ci să ne prezentăm programul nostru de guvernare, care aţi văzut că este viabil, uşor de înţeles, destul de greu de aplicat, dar vom lupta pentru aplicarea acestuia. Al doilea a fost faptul că, după cum bine ştiţi, am avut 11 candidaţi, pe toţi 11 i-am capacitat să muncească pentru ca să ne fie mai uşot în campanie şi să atungem cât mai mult din judeţ. Cel de-al treilea ar fi faptul că principalul nostru obiectiv a fost să ne întâlnim cu cât mai mulţi oameni în această campanie. Pot să spun că oricare din aceşti candidaţi a mers pe jos cel puţin 150-200 de km, dacă nu mai mult. Şi nu i-am lăsat seara, veneau aici şi le-am spus: mâine din nou! Poimâine din nou, nu contează că e sâmbătă sau duminică. Cât mai multă lume!“, a spus Gabriel Mihali.

El a admis să obiectivul principal nu putea fi atins fără încrederea sătmărenilor.

Mihali a spus că aşteaptă cu nerăbdare alegerile europarlamentare, unde cu siguranţă va fi şi  un candidat sătmărean.

5 comentarii

  1. Manea Răspunde

    Asta a fost sef de piata la piata somes si a luat cu japca produse de la comercianti. Inclusiv sosete

  2. Ionel Bretan Răspunde

    Te vedeam eu ce făceai daca făceai companie pentru prim,PNL,etc

  3. UAU Răspunde

    Și toate astea te fac să crezi că sunteți doriți ?
    V-ați întrebat vreodată ?

  4. Pepe Răspunde

    Sa credem ca ati castigat datorita strategiei lu acest Mihali ?

  5. Unu' Răspunde

    Rețeta succesului pesedist este scârba cetățenilor județului față de leprele politicii județene, care a dus la un absenteism fără precedent în istoria neamului românesc!
    Stimați tovarăși, ați câștigat doar datorită faptului că unorea le-a fost scârbă să iasă la vot, văzând găștile de politruci prezentate de către partide!

    Ăsta e motiv de rușine nu de mândrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.