Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Electrica își schimbă denumirea

electricaa_0Filiala de Distribuție a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord, unul dintre cei trei operatori din cadrul Grupului Electrica, anunţă schimbarea denumirii în Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord).

Procesul de schimbare a denumirii vine ca urmare a alinierii la cerințele legislației europene, care, în cazul companiilor integrate din domeniul energiei, prevăd separarea activităţii şi identităţii companiilor de furnizare şi producție de cele ale entităţilor care au ca obiect de activitate distribuţia de energie electrică. Rolul prevederilor comunitare este de a elimina eventualele confuzii de identitate în rândul consumatorilor şi de a încuraja competitivitatea pe piaţa de energie.

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord deţine o cotă de piaţă de 11.6% şi acoperă o zonă de 34.162 km2. Compania deserveşte aproximativ 1.2 milioane de utilizatori din judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Bihor, Sălaj şi Cluj.

Sub noile denumiri, companiile de distribuție ale Grupului Electrica vor derula în anul 2017 programe ambițioase de investiții a căror valoare depășește 180 de milioane de euro.

2 comentarii

  1. Când ? Răspunde

    Pe banii clientului (consumatorului)?

  2. vadsipricep Răspunde

    Nuuu , totul este pe cheltuiala bunului ocrotitor al nostru
    celest…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.