Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Femeia găsită înecată în Someș a fost identificată. De unde era

cadavru4Femeia care a fost găsită dezbrăcată și înecată în râul Someș a fost, în cele din urmă, identificată.

Ca urmare a investigațiilor specifice efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat cadavrul cu identitate necunoscută de sex feminin, găsit plutind la data de 21.11.2016 în apele râului Someș. Cadavrul nu prezenta urme de violență iar medicii legiști au stabilit ca și cauză a decesului, înecul.

Cea în cauză, a fost identificată ca fiind o femeie de 43 ani din localitatea Vlădeni, județul Dâmbovița, fiind anunțată ca dispărută de către familie, din data de 29.11.2016 și dată în urmărire națională de către polițiștii dâmbovițeni.

Cadavrul a fost identificat de către aparținători, fiind ridicat de la morga Spitalului Judetean Satu Mare și transportat în localitatea de domiciliu în vederea înhumării.

4 comentarii

  1. interesant Răspunde

    Au gasit cadavrul la data de 21.11.2016 cu 8 zile inainte ca persoana respectiva sa fie data disparuta???

  2. goga Răspunde

    Da istetule care esti tu, si care te crezi detectiv, astepti cateva zile in speranta ca revine acasa sau ca o gasesti singur, in cele din urma o dai disparuta….

  3. Pop Răspunde

    Goga “istetule”, eu zic sa recitesti articolul mai bine si sa vezi gresala facuta de cei de la portal sm inainte sa te iei de altii. cel care a comentat a atras atentia asupra faptului ca femeia a fost data disparuta in 29 noimebrie si gasita in 21, ceea ce e aberant

  4. goga Răspunde

    Ma ofer gratuit sa iti explic, in speranta ca vei intelege. Facem un scenariu: femeia pleaca de acasa pe 20. In 21 este gasita in Somes, Vazand ca femeia nu mai vine acasa, familia o da disparuta pe 29. Clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.