Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

A intrat cu mașina într-o căruță și a fugit. Un copil a fost rănit

carutaÎn data de 16.12.2016, în jurul orei 11:40, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localității Rătești, soldat cu rănirea ușoară a unui minor.

În fapt, un tânăr de 21 ani, din localitatea Lazuri, conducând un autoturism pe Drumul Național 19A, pe fondul efectuării unei manevre de depășire neregulamentară,  a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală,  condus de un bărbat de 29 ani, din Rătești, după care a părăsit locul faptei,  fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 7 ani din Rătești, pasager în vehiculul cu tracțiune animală.

Celor doi participanți la evenimentul rutier, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: Poliția Satu Mare

5 comentarii

  1. TARA DE KKT Răspunde

    OK,dar “tractiunea animala” ce mama dreaqului cauta pe o sosea europeana ????Doar in tara asta de handicapati mai circula “tractiunea animala”” pe o sosea europeana !!E tara lui Klaus Voda !!

    • Vasile Răspunde

      Las’ ca acuma vor fi altii la guvernare si de la 1 ianuarie nu mai vedem carute pe drumurile europene, da?

    • M Răspunde

      ce vrei intr-o tara unde pesedeul castiga cu 50% alegerile??? ne mai miram ce se intampla pe la noi???

  2. Podul Răspunde

    Bine ca ati gasit vinovatul. De cand au fost ridicate la rangul de drumuri europene, celor de la sate li s-a ridicat o problema la care nu au raspuns: cum sa ajunga la pamanturile de unde isi duc traiul, stiind ca nu mai au dreptul sa circule pe singura cale de acces avuta la dispozitie?
    Am carnetul de peste 15 ani, am depasit la viata mea mii de carute, si nu am lovit niciuna. Nu inteleg care e dificultatea…?

    • cârcotaş Răspunde

      Ai dreptate în totalitate.Eu am o problemă cu ei doar noapte când circulă fără semnalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.