Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Kereskenyi vrea polițiști locali mai bine pregătiți fizic

kereskenyi-la-politia-localaPrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a declarat că își dorește ca polițiștii locali să fie mai bine pregătiți din punct de vedere fizic. Prezent astăzi la inaugurarea noului sediu al Poliției Locale Satu Mare, Kereskenyi a mai afirmat că sunt foarte multe critici la adresa acestei instituții, o parte dintre ele fiind reale, și că își dorește o mai bună conlucrare a polițiștilor locali cu Poliția Română și Jandarmeria.

”Sunt foarte multe critici care, o parte dintre ele sunt reale. Trebuie să tragem niște concluzii și trebuie să fim într-adevăr în folosul cetățenilor. În această ordine de idei consider că este nevoie de o conlucrare mai strânsă cu Poliția Română și Jandarmeria mai ales în ceea ce privește ordinea publică, la fel și pe circulație. Pentru că nu am reușit, până în momentul de față, stă stopăm haosul numai într-o parte. Dar mai avem multe de făcut și pe linie de circulație, pe linie de ordine publică, pentru că asta doresc oamenii și asta e menirea dumneavoastră. Trebuie să lucrăm foarte mult în ceea ce privește pregătirea fizică a agenților locali. Agenții poliției locale trebuie să arate că sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle de serviciu”, a precizat Kereskenyi. 

7 comentarii

  1. György Răspunde

    Juj…Juj…. altu prost….

  2. Cocolino Răspunde

    Sa urmeze exemplul elocvent al primarului nostru….hic da …eu cu cine votez?

  3. stelica Răspunde

    Lasa pregatirea fizica, gradinarii publici cu capu au baii , nu cu picioarele…

    • Firicel Răspunde

      Să le freci p…a gardienilor publici, fraiere. Da poliția română ce face. cocalarule? Unde îs, îi vezi pe undeva?

  4. justin Răspunde

    sariti si cu fapte, unde ati stopat haosul ? in care parte? lumea tot nu poate sa umble pe trotuare ca sunt folosite drept parcari! masini parcate pe colturile strazii ca altii nu au vizibilitate, parcari pe trecere de pietoni, autoritatile verifica doar parcarile cu plata, altceva nu-i intereseaza, in oras tot este o singura lege a romanilor: “cum vrea p**a mea!”

    • eu Răspunde

      pana si politia la culoarea galbena a semaforului calca acceleratia in loc de frana atunci cine sa faca ordine in oras? (ptr cei cu dubii: nu erau in misiune)

  5. laurentiu Răspunde

    Primare lasa povestiile unde e patinuaorul PENTRU COPII NOSTRI???? De NIMIC nu esti in stare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.