Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

KFC vine sigur la Satu Mare. Este posibil să deschidă până de Crăciun (FOTO)

kfcLanțul internațional KFC vine sigur la Satu Mare și este foarte posibil să deschidă restaurantul până de Crăciun. Restaurantul va fi deschis în incinta Satu Mare Shopping Plaza și va fi amenajat într-un spaţiu modern şi primitor, în zona foodcourt, la etajul patru, având o suprafaţă totală de aproximativ 50 de metri pătrați. Este vorba despre o investiție de aproximativ 250.000 de euro.

Potrivit unor surse demne de încredere contractul dintre reprezentanții KFC România și Satu Mare Shopping Plaza a fost deja semnat, urmând a fi făcute amenajările necesare imediat ce vor fi primite utilajele de gătit.  KFC le va oferi sătmărenilor care își vor dori o masă rapidă şi gustoasă, în noul restaurant, produse de pui proaspăt preparate în fiecare zi.

Până atunci, însă, în zona de foodcourt de la etajul patru al Satu Mare Shopping Plaza sătmăreni au posibilitatea să se hrănească la Olive. În cel mai scurt timp, aici vor mai deschide restaurante Istanbul Kebab și Stop 3 Bistro.

Zona de foodcourt de la Satu Mare Shopping Plaza are o suprafață de peste 800 de mp și dispune de 235 de locuri pe scaune la mese. 

9 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Super că vine KFC, dar cinema?

  2. Janos Răspunde

    Totodată, a fost semnat și contractul cu Cinema One, din Italia, care au deschis cinematografe și la mall-ul de la Brașov, şi va amenaja la Satu Mare șase săli de cinema. Primele două vor fi date în folosință în cursul acestui an.

    Sursa:
    https://portalsm.ro/2016/03/satu-mare-shopping-plaza-fost-inaugurat-deocamdata-au-deschis-doar-sase-magazine-foto/

    • Unu' Răspunde

      Nici poveste! Știu din surse sigure că anul acesta NU vine la noi! Sunt în discuții, dar nimic concret!

  3. Unu Răspunde

    Si marmota învelea. …

  4. Cocolino Răspunde

    Ha ha ha ! Mincati junk food dragi satmareni ca va asteptam cu drag la UPU !!! Cu un infarct, sau AVC….veniti voi rind pe rind…si nu uitati sa luati banii la voi ca va intilniti cu Mos Craciun !

  5. liviu Răspunde

    am avut ocazia sa mananc la Olive.
    Dupa experienta, 3 luni si faliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.