Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Moşul le-a adus asigurări eroilor de la Ambulanţă (FOTO)

mosul-ambulanta-satu-mare-5Moşul a trecut astăzi pe la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, oferind cadouri copiilor celor care lucrează pe ambulanţe şi oferă primul ajutor sătmărenilor suferinzi. Angajaţilor, le-a adus, pe lângă cadouri, asigurări de viaţă.

Moşul a fost întâmpinat în curtea instituţiei de zeci de copii, dar şi cu cadouri pentru copii şi le-a oferit cadouri, după ce au colindat cum ştiu ei mai bine. El s-a aşezat lângă celebrul brad, care a ajuns la toate posturile de ştiri, dar care a fost împodobit cu mult suflet.

“Au asistat 40.000 de pacienți din acest județ. Probabil că acum voi transmite tuturor că merită să vină Moșul pentru colegii mei, în semn de prețuire. Îi așteptăm pe toți să vină și să vadă ce frumos este la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare”, a spus managerul Serviciului de Ambulanţă, Gabriela Opriș.

Cei 154 de angajați ai Serviciului de Ambulanță au primit de la Moş câte o atenție de Crăciun, precum şi o asigurare de viață pentru accidente și pentru accidentele de muncă iar cei 86 de copii ai acestora au primit cadouri.

Moşul nu i-a uitat nici pe ceilalţi copii, oferindu-le şi lor cadouri. 

De asemenea, a avut loc un scurt moment artistic susţinut de copiii de la “Cununița Năzdrăvană”, Petre Mureșan și alți colindători.

 

16 comentarii

  1. TARA DE KKT Răspunde

    Culcean,dintzarosul,nu a fost acolo sa surprinda ceva nereguli ??Biet nefericit…

  2. Dr Spinu Răspunde

    Te ferească domnul de un suflet pribeag ca al acestui Cocean care este manevrat și dirijat de alții ca sa facă rău.

  3. never Răspunde

    wow,au ajuns si astia eroi!de fapt care din ei,aia de pe ambulanta de marfa,aia de pe ambulanta de transport brazi sau aia de la urgente transport cartofi?din ce bani a fost organizat evenimentul?angajatii au reusit sa plateasca transportul bradului sau tot contribuabilul acopera chiolhanul?

    • Sătmărean Răspunde

      never te rog să faci o mică anchetă și o sa intelegi ce sume a încasat și încasează managerul de la ambulanță după fiecare angajare.

  4. satmarean Răspunde

    Tara de kkt si dr. Spinu, vai de capul vostru, voi santeti manevrati. Din cauza unora ca voi e asa in tara asta, ajungeti in functii si distrugeti tot

  5. ambulantier sef Răspunde

    40000 de asistati, din care 25000 de ciori plimbate cu taxi-ambulanta la oras. masinile spalate de 2 ori pe zi. cand au un caz mai greu plang dupa ajutor.
    si noi oamenii normali care le platim salariile mergem cu masina personala la spital.
    voi nu intelegeti ca ei au ordin de la menegera sa aiba cat mai multa activitate (mai ales din alea usoare enumerate mai sus) ca sa poata sa suga mai multi bani de la CAS?

  6. ambulantier sef Răspunde

    si sa spuna menegera si ce venit (nu salariu) are un ambulantier cu tot cu sporuri. de nu stiati va spun eu-peste 4000 de lei pe luna.

    • Unu Răspunde

      Daca tot stii tu așa de bine, dai diferența??? Se pare ca iarăși se găsesc deștepți sa vb fără sa știe!

      • ambulantier sef Răspunde

        pai cu spor de 175% la orele lucrate noapte si in weekend la cat ajungeti? sau esti soarece de birou care se multumeste numai cu primele?

      • ambulantier sef Răspunde

        ACUM NU VA VEDE LUMEA, DAR VARA SE UITA TOTI DIN SPITAL CUM FACETI PLAJA PE SEZLONGURI.
        NE CREDETI PROSTI?
        UNDE PLM IN LUMEA ASTA A-TI VAZUT OAMENI IN TIMPUL SERVICIULUI SA SE RELAXEZE PE SESLONGURI.
        VA VEDE LUMEA TAMPITILOR DE LA GEAMURILE SPITALULUI.

  7. matroz Răspunde

    @all:pot spune ca prin forta lucrurilor cunosc destul de bine mecanismele UPU si ambulantei.Cu permisiunea unora chiar si a SMURD-ului.Recunosc ,sunt oameni devotati,cu respect fata de asistati.Mai stiu ca realitatile financiare si materiale nu sunt neaparat de partea lor in marea majoritate a cazurilor.Mai stiu hopurile peste care au trecut ,iar realitatea de acum 10 ani de exemplu nu seamana nici pe departe cu cea de azi.Si mai stiu ca acuzele continue si nemeritate nu-i lasa indiferenti si chiar ii dor.Si mai stiu si durerea celor a caror soarta nu a fost intotdeauna fericita si nu neaparat din cauza sistemului generat de protagonistii pe care ii injuram la nesfarsit.Si mai stiu indiferenta multor satmareni ce privesc nepasatori la incercarile din trafic ale celor huliti ca nu ajung la timp.Si mai stiu si spun ceva despre minimul respect de care ar trebui sa se bucure acesti oameni si pe care noi cei beneficiari il ascundem in tacere sa nu-l vada un culcean si sa ne filmeze in trafic!Pacat!!!

  8. george Răspunde

    Copii de bugetar sunt copii speciali , la ei în fiecare an vine moșul în mod organizat, muzica ,bradul și cadourile din banii contribuabililor . Prostimea care plătește impozite și taxe belește ochiu la temebelizor .

  9. vasile Răspunde

    Nu ar fi rau sa aflam venitul lunar al menajerelor din sanatatea Satmarelui. Sa aflam si de ce tine dpna Papici cu dintii sa intre in maternitate din fotoliul de menajera a spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.